OCIJENI

Aloe Arborescens prema recepturi fratra Romana Zaga

1 pregleda/dan | Objavljeno: 28.07.2015. 12:53

ALOE ARBORESCENS je masna biljka južnoameričkog porijekla, pripada obitelji Liliace. Između 250-300 različitih vrsta aloje, do danas poznatih, upravo je ona zbog svojih aktivnih komponenti privukla najviše pažnje od strane znanstvenika. U narodnoj medicini dobro je poznata i korištena od davnih vremena na raznim stranama svijeta i to uglavnom kao prirodni dodatak prehrani.

Dr. Aldo Facetti, fiziotehničar i travar, garantira nam da aloe vera ili barbadensis raspolaže sa 40% aktivne tvari za borbu protiv raka, dok je arborescens ima čak 70%.», iz knjige «Od raka se može ozdraviti!» Padre Romano Zago, OFM
Aloe Arborescens sirup je dodatak prehrani dobiven miješanjem svježih listova aloje arborescens u cijelosti i bagremova meda, po rigoroznom procesu na hladno, jedinom koji garantira zadržavanje (očuvanje) svih prirodnih svojstava sadržanih u proizvodima.
Aloe Arborescens je biljka poznata po svojim višestrukim svojstvima od kojih izdvajamo stimuliranje imunološkog sistema, zaštitu gastroenteralnog trakta, svojstvo pročišćavanja i detoksifikacije čitavog organizma, te regulacija crijevne mikroflore. Ova vrijedna svojstva čine je vrijednom pomoćnicom pri održavanju fiziološkog blagostanja organizma.
Aloe Arborescens možete kupiti u centru Zagreba u dućanu Bio Terra, Stara Vlaška 7

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI