OCIJENI

Bio Terra na sajmu Mystic sa proizvodima firme Dorwest

0 pregleda/dan | Objavljeno: 14.10.2014. 09:11

Bio Terra je ove godine prisutna kao izlagač sa biljnim proizvodima za pse i mačke Dorwest na međunarodnom sajmu Mystic-Organica 2014, koji se održava od 15.10. do 19.10. na Zagrebačkom velesajmu.
Posjetite nas u paviljonu br. 9, štand 50. Za vrijeme trajanja sajma vrijedi popust 20% na Dorwest proizvode i na sajmu i u bio terri, Vlaška 7, Zagreb.

Radno vrijeme sajma je sljedeće:
- srijeda i četvrtak od 10 do 20 h
- petak i subota od 10 do 21 h
- nedjelja od 10 do 19 h.

Cijena pojedinačne ulaznice je 25 kn, a srijedom je ulaz besplatan za sve posjetitelje.

Raspored događanja možete pogledati na ovim stranicama:
- http://www.zv.hr/?id=2078
- http://www.zv.hr/UserDocsImages/Mystic/pdf/Ukupan%20programski%20sadrzaj_hr.pdf.

Izlagački segment obuhvaća tri osnovna tematska područja:

ORGANICA - zdrava hrana, certificirani uzgoj organske hrane, oprema za obradu namirnica, organsko sjemenje i sadnice, ljekovito bilje, apiterapija, prirodna kozmetika, ekološka sredstva za čišćenje, biotržnica, razmjena starih sorti sjemena.
KrONOPLJA - uzgoj industrijske konoplje, proizvodi od industrijske konoplje, oprema i urenaji za preradu i proizvodnju proizvoda od industrijske konoplje.
ALTERNA - nekonvencionalni, prirodni, energetski i duhovni terapijski i iscjeliteljski postupci, alternativne metode i rubna područja znanosti.

Kvalitetu sajma dodatno povećavaju stručni, edukacijski i zabavni sadržaji s više od 150 sati programa i oko 120 pojedinačnih izvođenja čime uvelike doprinose statusu koji su projektu dodijelili sami izlagači - Community Fair - sajam koji se očekuje s nestrpljenjem.

Dođite Dođite Dođite

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI