OCIJENI

Konjac spužva za čišćenje lica, bio terra, Vlaška 7, Zagreb

0 pregleda/dan | Objavljeno: 12.01.2016. 00:00

ŠTO JE KONJAC?

Konjac (poznatija kao "Amorphophallus Konjac" u engleskom ili "Konnyaku" u japanskom) je biljka porijeklom iz Azije, a uzgaja se u Japanu, Koreji, Kini i drugim dijelovima jugoistočne Azije. U Japanu, Konjac se koristi kao izvor hrane već više od 1500 godina.

U Aziji, biljka Konjac svrstana je u namirnice jer je hranjiva i vrlo korisna za održavanje dobrog zdravlja. Glavni sastojak Konjac korijena je glukoman vlakno koje sadrži širok spektar aminokiselina. Osim što je bogat vlaknima, Konjac korijen također je prepun vitamina i minerala poput željeza, kalija, fosfora i kalcija. Nadalje, Konjac je alkalna hrana, koja služi za uravnoteženje kiselosti unutar našeg tijela.

ŠTO JE KONJAC SPUŽVA?


S obzirom na brojna prirodna svojstva i zdravstvene prednosti, Konjac je tijekom godina postao popularan sastojak raznih proizvoda za njegu kože. Konjac spužve su jedan od njih. U stvari, s obzirom na njihov vrlo blagi dodir i veliku sposobnost čišćenja, Japanci koriste Konjac spužve za kupanje novorođenčadi već više od 100 godina. To samo dokazuje koliko je mekana, nježna i sigurna Konjac spužva za našu kožu.
Osim toga, Konjac spužva ima vrlo veliku moć upijanja i kao takva, kada se spužva zasiti vodom, njena površina pokrivena je vodenim slojem, koji oblikuje barijeru između spužve i kože. Dakle, koža nikada nije u izravnom kontaktu s vlaknima. To uvelike smanjuje rizik od bilo kakve štete ili iritacije kože od prekomjernog pilinga. Iz tog razloga, naše Konjac Spužve su također odlične za osobe s vrlo osjetljivom kožom.
Vodeni sloj spužve blago je alkalan i tako uravnotežuje pH naše kože i učinkovito uklanja masnoću, prljavštinu i mitesere iz pora, čak i u odsutnosti sapuna ili sredstva za čišćenje.

KONJAC SPUŽVA SA ZELENIM ČAJEM
O PROIZVODU:

Naša prirodna konjac spužva s ekstraktom zelenog čaja idealna je za suhu, zrelu kožu i za kožu oštećenu djelovanjem sunca. Prirodno bogata antioksidansima koji štite kožu od štetnog djelovanja slobodnih radikala, ekstrakt zelenog čaja promiče zdravlje i dugovječnost kolagena, pomaže zadržati elastičnost kože i učinkovito smiruje upalu kože uzrokovanu prekomjernom izlaganju UV zrakama.

OSTALE ZNAČAJKE:

- 100% Prirodna
- 100% Biorazgradiva
- Bez umjetnih boja, konzervansa i štetnih kemijskih sastojaka
- Bez mirisa
- Pogodna za svakodnevnu uporabu

KONJAC SPUŽVA S BAMBUSOVIM UGLJENOM
Naša prirodna konjac spužva s dodatkom bambusovog ugljena idealna je za masnu, kombiniranu, tinejdžersku kožu ili kožu s hormonalnim poremaćajem sklonu aknama i miteserima. Bambusov ugljen sadrži aktivni ugljen koji zbog svoje velike apsorbcijske moći duboko čisti niže dermatološke slojeve i odstranjuje višak sebuma i prljavštinu. Svakodnevno čišćenje i piling pomoći će očistiti pore kože i smanjiti ˝izbijanje˝ prištića.


OSTALE KLJUČNE ZNAČAJKE:

- 100% Prirodna
- 100% Biorazgradiva
- Bez umjetnih boja, konzervansa i štetnih kemijskih sastojaka
- Bez mirisa
- Pogodna za svakodnevnu uporabu

KONJAC SPUŽVA NATURAL
Naša najprodavanija izvorna konjac spužva savršena je za čišćenje lica svih tipova kože, uključujući dječju i izrazito osjetljivu kožu. Pruža nježno, ali temeljito svakodnevno čišćenje za vaše lice, vrat i područje oko očiju. Učinkovito čisti pore, uklanja mitesere, suvišnu masnoću i prljavštinu. Nježno uklanja mrtve stanice kože, potiče mikrocirkulaciju, uravnotežuje pH kože i vraća joj vlažnost i prirodan sjaj.
Njena želatinasto-mekana tekstura Konjac vlakana omogućuje da spužva glatko klizi preko kože i istovremeno čisti, što je čini idealnom i za bebe i za osobe s najosjetljivijom kožom. Ova biorazgradiva i eko-friendly spužva može se koristiti svakodnevno, ujutro i navečer. Redovitom uporabom vašu kožu vraća u uravnoteženo i zdravo stanje.

OSTALE ZNAČAJKE:

- 100% prirodna
- 100% biorazgradiva
- Bez umjetnih boja, konzervansa i štetnih kemijskih sastojaka
- Bez mirisa
- Pogodna za svakodnevnu uporabu

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI