OCIJENI

PROBIOTIC PREMIUM

0 pregleda/dan | Objavljeno: 23.05.2012. 09:14

BILJNA LJEKARNA u centru grada Zagreba

"Pro Bios" znači "Za život"

ImageVeć prije 100 godina spoznao je poznati i dokazani ruski liječnik i nositelj Nobelove nagrade dr. Ilja Mečnikof: «Smrt sjedi u crijevima». Otkrio je da su narodi iz Kavkaza koji su dnevno konzumirali kisele mliječne proizvode (= probiotike) bili izuzetno otporni na bolesti i doživljavali visoku starost. Danas znamo i zašto. U crijevima se, naime, nalazi najrazvijeniji vlastiti imunološki sustav u tijelu. Tu se stvaraju one imunološke stanice koje naš organizam štite od otrovnih tvari i uzročnika bolesti.
U zdravim crijevima nalazi se tri puta više imunoloških stanica nego u slezeni, koštanoj moždini i limfnim žlijezdama zajedno. Ali ovaj sustav funkcionira za naše zdravlje samo onda, ako u crijevima radi dovoljno zdravih bakterija.

Pomoć milijardi zdravih bakterija

Crijeva nisu samo jednostavni probavni kanal, nego centar našeg dobrog osjećanja. Uz pomoć milijardi različitih bakterija, crijeva upravljaju većinom reakcija mijene tvari u našem tijelu (metabolizmom). Crijeva proizvode životno važne vitamine, enzime i aminokiseline i neutraliziraju one štetne tvari koje uzimamo prehranom.
Nigdje drugdje u tijelu se ne održava intenzivniji kontakt s tijelu stranim tvarima kao u crijevima. Stoga nam je tamo potrebna snažna zaštitna barijera u obliku aktivnih bakterija, kakvu sadržava VITALITY PROBIOTIC PREMIUM.

Sastav:
- 6 prirodnih sojeva bakterija koji se nalaze u zdravim crijevima:
Lactobacillus acidophilus, Lactococcus lactis, Enterococcus Faecium, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius;
- Prebiotične balastne tvari iz korijenja cikorije
- Enzimi uz pomoć kojih se bakterije dobro pričvršćuju za stjenke crijeva

- Poboljšanje prihvaćanje vitamina i minerala u crijevima
- Razgradnja otrova nastalih pri mijeni tvari i bakterija truljenja
- Lakše provođenje dijeta za mršavljenje zbog pojačanog metabolizma
- Regeneriranje kože i sluzokože
- Povećana tjelesna i duševna vitalnost
- Povećanje otpornosti organizma
- Reguliranje probave

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI