OCIJENI

Knjiga A kao aromaterapija u Bio Terri, Vlaška 7, Zagreb

0 pregleda/dan | Objavljeno: 18.02.2014. 09:38

Slobodanka Poštić
A KAO AROMATERAPIJA
priručnik za primjenu eteričnih ulja
Cijena: 170,00 kn
nakladnik: Etera, udruga za unapređenje kvalitete života
ISBN-10: 953-95218-0-7
ISBN-13: 978-953-95218-0-4

shop.bioterra.hr

meki uvez
format B5 (16,5 x 23,5 cm) 278 stranica


Slobodanka Poštić, u aromaterapijskim krugovima poznata aromaterapeutkinja i jedna od pionirki koje su dovele aromaterapiju u Hrvatsku, objavila je knjigu "A kao aromaterapija", priručnik namijenjen prvenstveno početnicima koje zanima ova, sve popularnija, ali na žalost, često i krivo razumijevana disciplina. Njena knjiga na jednostavan, razumljiv i "pitak" način otkriva svijet eteričnih ulja, njihovih mirisa i načina na koji svatko može u njima uživati na siguran, bezopasan a opet blagotvoran način.

Knjiga je podijeljena u četiri osnovne cjeline, od osnova aromaterapije, preko aromaterapije u primjeni do aromaterapijskih materijala u kojima autorica na jednostavan a opet temeljit način, obogaćen pozamašnim iskustvom i začinjen vlastitom opčaranošću eteričnim uljima, upoznaje čitatelja s bogatom materijom. Nakon preglednih osnova čitatelj može sam izabrati kojim će redoslijedom dalje otkrivati - jesu li to aromaterapijski pripravci za oplemenjivanje prostora, aromakozmetika, izrada parfema, uporaba eteričnih mirisa za obogaćivanje ljubavnog i seksualnog života ili...

Knjiga “A kao aromaterapija” je izuzetno jasno napisan i vrlo koristan priručnik o primjeni eteričnih ulja. Obrađuje širok spektar tema kako bi se čitateljicama/ima omogućio što potpuniji uvid u opsežno područje aromaterapije.

Materijal je podijeljen u manje cjeline i organiziran pregledno, tako da se potrebne informacije pronalaze jednostavno, a savjeti i napomene uz pojedine cjeline ističu važne pojedinosti neposredno vezane uz obrađivanu temu. Detaljno su opisani aromaterapijski materijali, njihova svojstva i djelovanja, te ponuđeni savjeti i upute za njihovo kupovanje, čuvanje i sigurnu primjenu.
Posebna pažnja je posvećena uputama i vježbama za izradu mješavina, sugerirane su osnovne recepture, a prilozi sadrže kazala, popise, rječnike i literaturu koji olakšavaju širi uvid u temu koju knjiga obrađuje.

Prednost ove knjige je i u tome što njezina autorica, koja potječe iz našeg podneblja, osim što odlično poznaje svjetsku aromaterapijsku scenu, ima uvid u lokalne prilike, dostupne materijale, običaje i mentalitet, pa je njezin tekst bliži našim čitateljima od tekstova autora koji potječu iz krajeva s drugačijim izvorima i ponudom materijala, te različitim socio-kulturnim uvjetima.

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI