OCIJENI

Kapi za sinuse, Jozing kapi, bio terra, Vlaška 7, Zagreb

3 pregleda/dan | Objavljeno: 04.06.2014. 11:12

Jozing kapi možete kupiti u biljnoj trgovini bio terra, Stara Vlaška 7, Zagreb
Kapi za sinuse Jozing su biljni proizvod namijenjen uklanjanju problema kod upale sinusa, začepljenja nosa i dišnih puteva te smirivanju i liječenju sinusnih infekcija.

One su produkt višegodišnjeg iskustva u radu na otklanjanju tih problema uz pomoć prirodnih, neškodljivih i alternativnih preparata te tradicionalnih travarskih znanja i vještina.

Proizvedene su od dokazanih i provjerenih domaćih ljekovitih biljaka, a koriste se na neagresivan i jednostavan način.

Kapi za sinuse Jozing su se u praksi pokazale kao izuzetno korisne mnogim korisnicima koji su uz njihovu pomoć umanjili ili uklonili probleme sa sinusima.

Biljne kapi za sinuse i nos Jozing se upotrebljavaju tako da se ukapaju u nos.

Poželjno je da vam ih, zbog točnijeg doziranja, u nos ukapa netko drugi.
Prije ukapavanja treba ispuhati nos.

Pri ukapavanju je potrebno ležati na leđima jako unazad zabačene glave. U svaku se nosnicu ukapa po sedam kapi (ukupno četrnaest na dan). Nije potrebno ukapati sve kapi odjednom, već ih se može ukapavati pomalo, u toku pet minuta.
Pri tome treba disati na usta kako bi se izbjeglo ušmrkivanje kapi i njihov odlazak u grlo umjesto u sinuse (tada se osjeti gorak okus u grlu. To nije štetno, ali kapanje treba ponoviti).

Nakon ukapavanja se ne smije odmah ustati već je potrebno ostati u istom položaju barem pet minuta da bi kapi imale vremena doprijeti do sinusa i djelovati u njima.

Kapi se tako koriste pet dana za redom.

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI