OCIJENI

Avemar hrana za oboljele od karcinoma, 20% popusta

0 pregleda/dan | Objavljeno: 18.08.2015. 18:06

Avemar možete kupiti u bio terri, Vlaška 7, Zagreb
Avemar - hrana za posebne medicinske potrebe namijenjena za dijetalnu prehranu bolesnika
oboljelih od KARCINOMA.
Avemar se preporučuje na osnovu mnoštva renomiranih znanstvenih publikacija i iskustava u primjeni širom svijeta.
Dobitnik je nagrade “NutrAward” u Americi kao najbolji od čak 15000 novih proizvoda.
Avemar je biljni ekstrakt koji se dobiva fermentacijom pšeničnih klica s kvascima tijekom 18 sati na 30 Celzijevih stupnjeva. Sadrži 0,04% koncentracije kinona koji se smatraju najsnažnijim aktivnim sastojkom Avemara, a nazivaju se i biokinonima.
Mađarski znanstvenik i dobitnik Nobelove nagrade dr. Albert Szent-Gyorgyi prvi je ukazao na antikancerogeno djelovanje kinona koji mogu blokirati repliciranje stanica raka. Drugi Mađar, biokemičar dr. Mate Hidvegi razvio je Avemar koji je u Mađarskoj i drugim zemljama, a sada i u Hrvatskoj, registriran i odobren kao hrana za posebne medicinske potrebe namijenjena za dijetalnu prehranu bolesnika oboljelih od karcinoma. FDA (Agencija za hranu i lijekove) dodijelila mu je status i potvrdu GRAS što znači općenito prihvaćen kao neškodljiv i siguran za upotrebu.
Kako se koristi Avemar?
Avemar se koristi kao mješavina za instant napitak. Kombiniran je s prirodnim narančinim okusom i fruktozom, u prethodno izvaganim vrećicama od 17 g, od čega je 8,5 g Avemara. Taj se sadržaj umiješa u 150-200 ml ledeno hladne vode ili nekog drugog napitka koji sadrži manje od 10 mg C vitamina.
Koja je preporučena doza Avemara ?
Preporuča se uzimati jednu vrećicu Avemara dnevno, izmiješanu kako je navedeno i to najbolje u posudi s poklopcem u koju se najprije ulije tekućina, zatim Avemar, zatvori i trese dok se dobro ne izmiješa. Konzumira se unutar 30 minuta od pripreme. Avemar se uzima 1 sat prije ili poslije jela i 2 sata prije ili poslije nekog dodatka prehrani. Za bolje rezultate Avemar se koristi svaki dan.
Osobe iznad 90 kg težine trebaju uzimati dvije vrećice, a oni ispod 45 kg pola vrećice. Za drugačije doziranje i kombinacije s dodacima prehrani potrebno je konzultirati liječnika.
Tko ne smije uzimati Avemar ?
Ne smiju ga uzimati trudnice, dojilje, osobe s presađenim organom ili tkivom, oni koji pate od gastričkih čireva koji krvare, sindroma loše apsorpcije, kod celijakije, preosjetljivosti na gluten te kod intolerancije fruktoze, pšeničnih klica ili bilo kojeg sastojka Avemara. Avemar se ne preporučuje djeci mlađoj od 14 godina.
Koliko dugo treba uzimati Avemar da se osjeti poboljšanje ?
Ljudi često izvještavaju o poboljšanju apetita, većoj energiji i dnevnim aktivnostima unutar tri tjedna od početka uzimanja.
Kliničke studije su pokazale da se poboljšanja što se tiče krvnih markera, CT skeniranja i magnetske rezonancije mogu dogoditi nakon 3 mjeseca.
Koliko dugo se smije uzimati ?
Humani klinički pokusi na stotinama subjekata koji su dnevno uzimali Avemar kroz nekoliko godina, dokazali su da je siguran i koristan za dugotrajno korištenje. Kako Avemar podupire osnovne mehanizme koje tijelo koristi kao odgovor na stres i dnevne izazove zdravlju, razumno bi bilo uzimati ga dok postoji dijagnoza karcinoma.
Postoji li doza «održavanja» ?
Avemar je netoksičan i potpuno siguran te najbolje rezultate daje upravo u preporučenoj dozi. Istraživanja stoga nisu ni razmatrala niže doze.
Kod kojih drugih bolesti se preporuča Avemar ?
Mnoge autoimune bolesti su uzrokovane neravnotežom Th1 i Th2 citokina. Avemar se pokazao učinkovitim u kliničkim studijama SLE-a (sistemski lupus erimatodus) i reumatoidnog artritisa.
Ako se preskoči jedna doza, da li još uvijek djeluje ?
Učinci Avemara ne nestaju ako se preskoči jedna doza. Ne preporuča se preskakati doze jer Avemar djeluje postupno i kontinuirano.
Kako se Avemar čuva ?
Na tamnom i suhom mjestu, na temperaturi 5 - 15 Celzijevih stupnjeva, najbolje u hladnjaku. Izloženost do 25 Celzijevih stupnjeva u trajanju do 12 sati neće utjecati na njegovu djelotvornost.

Je li Avemar organski ?
Avemar je 100% prirodan, proizveden od ekstrakta pšeničnih klica fermentiranog s pekarskim kvascem. On nije «certificirano organski» ali ne sadrži kemikalije i sintetske tvari.
Nuspojave
Rijetke nuspojave mogu biti mekana stolica, nelagoda želuca ili mučnina.
Može li se uzimati za vrijeme radio i kemoterapije ?
Sva istraživanja i podaci pokazali su da se upravo tada i treba uzimati jer pojačava pozitivan učinak tih terapija, a reducira njihove nuspojave.
Kako usporediti Avemar s drugim pripravcima od pšeničnih klica ?
Zapravo nema usporedbe. Avemar je hrana za specijalne medicinske namjene i razna ulja, napitci i prašci mogu dobro djelovati ali su istraživanja pokazala da nemaju učinak Avemara na održanje normalnog, zdravog staničnog metabolizma i regulaciju imuniteta.
Može li se Avemar koristiti s dodacima prehrani ?
Da. Nema nikakve poznate interakcije ili interferencije.
Može li se uzimati s lijekovima ?
Da. Vitamin C je jedini koji reducira djelovanje Avemara i barem 2 sata treba proći između uzimanja C vitamina i Avemara.

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI