OCIJENI

Radionice prirodne kozmetike u bio terri, Vlaška 7, Zagreb

0 pregleda/dan | Objavljeno: 02.10.2015. 00:00

Radionice prirodne kozmetike
Bio terra ove jeseni kreće sa ciklusom radionica. Naučite se izrađivati prirodnu kozmetiku koristeći samo vrhunske sastojke. Na radionicama ćemo naučiti kako izraditi kreme za lice, balzame za usne, maske za lice, tonike, kupke, uljne mješavine za njegu lica i tijela i još mnogo drugih prirodnih proizvoda. Broj polaznika je ograničen stoga Vas molimo da rezervirate svoj termin na broj telefona 01/ 4840 645 ili se javite u bio terru, Stara Vlaška 7, Zagreb. Ne kupujte skupe kozmetičke proizvode prepune štetnih sastojaka kao što su mineralna ulja koja začepljuju pore, parafin i vazelin koji zagađuju kožu, umjetni mirisi koji su potencijalni alergeni.

Bio terra posluje već jedanaestu godinu i cijelo vrijeme zauzimamo vodeće mjesto u području aromaterapije i fitoterapije. Kod nas možete kupiti vrhunska eterična ulja, biljna ulja i hidrolate renomiranih proizvođača te također i sirovine za izradu prirodne kozmetike. Kako je sve veći broj upita naših kupaca u području izrade prirodne aromakozmetike nametnula se ideja o radionicama. Prvo ćemo održati općenito predavanje koje će obuhvatiti slijedeće:
Što je aromaterapija i aromakozmetika
Što su eterična ulja, biljna ulja i hidrolati
Djelovanje eteričnih ulja, biljnih ulja i hidrolata
Koža kao organ i njega kože
Prednosti i nedostaci prirodne aromakozmetike
Teme radionica su:
Izrada prirodnih krema i balzama
Izrada prirodnih pasti za zube, krutih šampona i gelova za tuširanje
Izrada pilinga za lice i tijelo, maski za lice i tijelo
Prirodni preparati za jačanje imunološkog sustava: sirupi, melati, balzami za dišni sustav
Izrada proizvoda protiv celulita
Njega suhe i normalne kože i izrada pripravaka
Njega masne i mješovite kože i izrada pripravaka
Izrada kakao pločica za njegu tijela, balzama za usne
Proizvodi za čišćenje organizma
Prirodni biljni proizvodi za Vaše mačke i pse
Kako smo po prirodi kreativni i fleksibilni postoji mogućnost i da prema želji polaznika organiziramo radionice. Radionice su u trajanju od 4 sata. Sve izrađene pripravke nosite doma. Kada naučite koristiti prirodnu kozmetiku prilagođenu individualnim potrebama Vaše kože, više nikada nećete posegnuti za komercijalnim proizvodima. Ne samo Vi već i Vaši prijatelji, znanci i susjedi će primijetiti promjenu stanja Vaše kože a dugoročno će sigurno doći i do promjene Vašeg zdravlja jer je koža naš najveći organ i sve što stavljate na nju u roku 20 minuta dospije u naš krvotok.

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI