OCIJENI

ImunoD3erm serum by Seka Zebić 30ml

0 pregleda/dan | Objavljeno: 24.05.2021. 09:03

Novi inovativni serum ImunoD3erm za modeliranje lica koji održava mladenački izgled, podupire sposobnost obnavljanja kože i čuva obrambeni mehanizam kože i time njezine funkcije. Bazira se na djelovanju vrhunskih aktivnih sastojaka koji mogu pomoći kod problema od mladenačke masne, aknaste, osjetljive do zrele kože.
Serum ImunoD3erm djeluje na lipidnu barijeru suhe i ispucale kože dok u isto vrijeme uspostavlja ravnotežu vlažnosti kože što je jedan od preduvjeta za fiziološku interakciju. Održava vezivno tkiva kože u dobrom stanju.

Proizvod ImunoD3erm sadrži i vitamin D popularno prozvan vitaminom sunca, pa se koristi u zaštiti kože od štetnih sunčevih zraka, tretiranju nepravilnosti ali i popravljanju strukture kože. Ovaj serum se preporuča bez obzira na starosnu dob i vrstu kože za svakodnevnu zaštitnu njegu.

https://bioterra.hr/shop/cijena/imunod3erm-serum-by-seka-zebic-30ml

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI