OCIJENI

Marbo Aktivator protiv ispadanja kose u bio terri, Vlaška 7, Zagreb

0 pregleda/dan | Objavljeno: 30.09.2015. 00:00

Napravljen je prema 100% prirodnoj formuli koja aktivira rast nove kose na prorijeđenim i ogoljelim regijama. Učinkovit je kod svih vrsta ispadanja kose (alopecia) – od najblažih, pa sve do alopecie totalis (potpuni gubitak kose i dlaka po licu i tijelu).
Redovitom primjenom vrlo brzo progušćuje prorijeđeno vlasište i potiče rast nove kose na ogoljelim regijama, a postojeća kosa postaje čvršća i zdravija.
Desetogodišnjim dermatološkim iskustvom i praćenjem rezultata kod korisnika (djece i odraslih), potvrđeno je da je Aktivator MARBO jedan od najuspješnijih prirodnih preparata u svijetu protiv alopecie areate (ispadanja kose na pečate). Njegovo djelovanje pojačano je uz MARBO Šampon 03.
PRIMJENA
Promućkati prije upotrebe. Blago utrljati u prorijeđene ili ogoljele regije, 1-2 puta dnevno, ne dulje od 5 min. Ne ispirati, a kosu prati MARBO Šamponom 03 prema potrebi. Ponavljati svakodnevno, sve dok se tretirana mjesta ne popune kosom. Nanošenje Aktivatora ne masti kosu, već dapače, njegovom uporabom kosa i vizualno djeluje gušće i čvršće.
Odobreno od Ministarstva zdravstva RH, 10. srpnja 2008.
KLASA: UP/I-530-01/08-02/58
UR.BROJ: 534-08-1-1/4-08-10

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI