mojkvart.hr koristi kolačiće („cookie“) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mojkvart.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više informacija   zatvori obavijest
Najpoduzetnik
Stručno prevođenje njihova je specijalnost

Tvrtka "Stručni prijevodi" specijalizirana je za pružanje prevoditeljskih usluga s engleskog jezika na hrvatski i obrnuto. Prijevodi uključuju web stranice, razne ugovore , poslovne memorandume, video titlovanje, dokumentaciju za natječaje za EU fondove, poslovna izvješća , poslovne, investicijske i marketinške planove itd.

Marketing menadžer tvrtke je Toni Jeričević koji već deset godina također radi kao prevoditelj tekstova ekonomske tematike i trgovačkog prava te moderator konferencija i raznih manifestacija. Fakultetsko obrazovanje stekao je u SAD-u iz područja marketinga i menadžmenta. Tvrtka također nudi i prevođenje usko specijaliziranih dokumenata iz područja strojarstva, arhitekture i medicine.

Nude nekoliko cjenovnih paketa za prevoditeljske usluge: zahtjevni i formalni dokumenti koji trebaju biti prevedeni za poslovne korisnike ili literatura na engleskom jeziku za studente kojoj je primarna svrha čitanje odnosno učenje. Dugoročni odnos s klijentima je poslovni prioriet, a povjerenje u prevođenju povjerljivih dokumenata stavljaju na prvo mjesto. 

Pročitaj cijeli tekst

Lučko i Okolica - ponude i popusti

Zagreb - ponude i popusti

Izdvojene ponude i popusti

Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve
Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve
Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve