Najpoduzetnik
Novouređen dom za starije i nemoćne u Sesvetama!

Dom za starije i nemoćne osobe Medimar je novouređeni, vrhunski opremljen dom u zagrebačkim Sesvetama. S kapacitetom od 132 ležaja Medimar se ubraja u najveće privatne domove za stare i nemoćne osobe. Uz luksuzni smještaj za pokretne osobe, korisnicima je na raspolaganju i stacionar s 24 satnom vrhunskom njegom i stručnim osobljem.

Nakon desetljeća iskustva u pružanju usluge socijalne skrbi, stručni tim doma Medimar je odlučio napraviti korak dalje: promijeniti sva dosadašnja poimanja o privatnim ustanovama socijalne skrbi i podići standarde pružanja usluga za osobe starije životne dobi. “Odlučili smo okupiti tim zdravstvenih profesionalaca i izgraditi objekt u urbanoj sredini na istočnom dijelu Grada Zagreba, koji će svojim sadržajima, funkcionalnošću, sigurnosnim i ostalim tehnološkim rješenjima te visokim standardom uređenja zadovoljiti sve zahtjeve naših korisnika.”

Uz standardne usluge zdravstvene njege  (stručnog provođenja zdravstvenih postupaka, pripreme i davanja lijekova, individualne i grupne fizioterapije i rehabilitacije, organizacije liječničkih pregleda i laboratorijskih pretraga) te usluge socijalne skrbi (poput brige o socijalnim potrebama korisnika, organizaciji slobodnog vremena i aktivnosti), dom Medimar se može pohvaliti i brojnim dodatnim uslugama, koje život korisnika doma čine kvalitetnijim i sretnijim. Tako je moguće dogovoriti individualnu fizikalnu terapiju ili prijevoz sanitetski...

Pročitaj cijeli tekst

Lučko i Okolica - ponude i popusti

Zagreb - ponude i popusti

Izdvojene ponude i popusti

Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve
Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve
Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve