OCIJENI

Kozmetika od konoplje, Krema za regeneraciju

1 pregleda/dan | Objavljeno: 10.07.2014. 14:50

Regenerace krema za regeneraciju sa regeneracijskim djelovanjem za njegu osjetljive i suhe kože. Potiče regeneraciju kože i popravlja njenu strukturu. Certificirana prirodna bio receptura kreme smiruje i vlaži kožu. Pravilna njega regeneracijskom kremom popravlja strukturu kože, održava zdravu kožu, hrani i štiti kožu te održava mladenački izgled. Idealna je kao dnevna ili noćna krema za zrelu ili osjetljivu kožu.

Primjena:
Nanesite kremu na lice ili dijelove tijela. Pogodna je za trajnu njegu osjetljive i suhe kože. Lako se nanosi, ne ostavlja masni film , vlaži i smiruje nadraženu kožu.Pogodna je kao podloga za make-up. Ne koristiti za područje oko očiju. Krema je pogodna za dnevnu i noćnu njegu suhe i osjetljive kože. U slučaju crvenila ono je privremeno i brzo nestaje.


Aktivne tvari: konopljino ulje, klinčić, pantenol čajevac (tea tree) lecitin, zvjezdasti anis

Sadržaj: 75g

Sastav:
Aqua, Cannabis Sativa Seed Oil, Glyceryl Stearate Citrate (and) Cetearyl Alcohol (and) Glyceryl Caprylate, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Panthenol, Aqua (and) Glycerin (and) Lactic Acid (and) Inositol, Eugenia Caryophyllus Oil, Lonicera Caprifolium Flower Extract (and) Lonicera Japonica Flower Extract, Bisabolol, Illicium Verum Oil, Lecithin, Inositol, Tea Tree Oil

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI