OCIJENI

Marbo Šampon protiv ispadanja kose u bio terri, Vlaška 7, Zagreb

0 pregleda/dan | Objavljeno: 30.09.2015. 14:34

Protiv ispadanja kose, sa biljnim česticama je jedinstven spoj ljekovitog bilja. Aktivni sastojci koprive bogati vitaminima i mineralnim solima potiču lokalnu cirkulaciju i obnovu korijena dlake. Ekstrakti kadulje i ružmarina reguliraju lučenje sebuma, sprječavaju mašćenje vlasišta i umiruju svrbež i iritacije kože glave. Kod jačih oblika seboreičnog dermatitisa i perutanja, preporuča se koristiti ga uz MARBO LOSION.
Zajedničkom uporabom garantirano otklanjaju sve oblike peruti, kroničnog seboreičnog dermatitisa, crvenila i svrbeža vlasišta.
Jača tanku i rijetku kosu, a u mnogim slučajevima, naročito kod žena, progušćuje kosu. Istovremeno, MARBO ŠAMPON 03 je i klasično sredstvo za potpuno prirodno, blago i higijensko pranje kose, kojem su mnogi korisnici ostali vjerni, od prve upotrebe do danas, a preporuča se i kao prevencija za njegu obojene i prirodne kose. Dermatolozi su potvrdili efikasnost MARBO ŠAMPONA protiv ispadanja kose.
SASTAV
Ružmarin, kopriva žarna, bršljan, kadulja, orah, čičak list, češnjak, breza, kamilica, bijela vrba…. planinska izvorska voda,sok limuna, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl Betaine.
UPOTREBA
Promućkati prije upotrebe. Dva puta šamponirati kosu. Poslije drugog puta formiranu pjenu ostaviti 1-3 min. Isprati mlakom vodom.Kosu prati prema potrebi. U slučaju svakodnevnog pranja kose, dovoljno je samo jednom šamponirati, i također , kratko ostaviti pjenu da djeluje.
Odobreno od Ministarstva zdravstva RH, 10. srpnja 2008.
KLASA: UP/I-530-01/08-02/60
UR.BROJ:534-08-1-1/4-08-10

SAVJET VIŠE

Poslije pranja kose MARBO ŠAMPONOM 03 nije potrebno koristiti regenerator.
Ukoliko je potrebno, dovoljno je na dlanove rastrljati par kapi (3-5) čistog maslinovog ili čičkovog ulja i utrljati na krajeve oprane i isfrotirane kose. Potom osušiti kosu.
KONTRAINDIKACIJE

Kao preparati bazirani na prirodnim ekstraktima odabranog ljekovitog bilja, ni dugotrajnom upotrebom ne izazivaju kontraefekte (čak ni kod djece), što je veoma značajno kod tretiranja stanja koja zahtijevaju dugoročniju terapiju.

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI