OCIJENI

Čileanski lješnjak za sunčanje, prirodno sredstvo za sunčanje sa visokim zaštitnim faktorom

0 pregleda/dan | Objavljeno: 23.06.2014. 10:15

Prirodna zaštitna sredstva za sunčanje u bio terri, Stara Vlaška 7, Zagreb

Kako do savršeno preplanulog tena?! isprobajte ulje čileanskog lješnjaka!

Nakon čileanske maline, evo još jedne egzotične vrste koja će nam osigurati savršeno preplanuli i brončanio ten, uz UV zaštitu!

Ulje se dobiva hladnim tiještenjem plodova lješnjaka, te filtracijom. Zbog visokog sadržaja oleinske kiseline, pogodno je za sve tipove kože. Sadrži mnoge vitamine, minerale, lipide, sterole i antioksidanse. Vrlo brzo se upija, te hrani i omekšava kožu. Bogato je vitaminom A, koji potiče regeneraciju stanica, te vitaminom E koji djeluje kao antioksidans. Ovo ulje posjeduje prirodnu UVA i UVB zaštitu, te je popularan u zaštiti od sunca. Brzo prodire u kožu, ostavljajući je mekanom i obnovljenom, te se može naći u brojnim preparatima za njegu (anti-age, njega usana, njega kose, zaštita od sunca, preparati nakon brijanja, dječja njega, …). Osobito se preporučuje kod prevencije fotostarenja kože i pomoći kod kože pod stresom raznih čimbenika iz okoliša.
Ulje se dobiva hladnim tiještenjem plodova lješnjaka, te filtracijom.

Zbog visokog sadržaja oleinske kiseline, pogodno je za sve tipove kože. Sadrži mnoge vitamine, minerale, lipide, sterole i antioksidanse. Vrlo brzo se upija, te hrani i omekšava kožu.

Bogato je vitaminom A, koji potiče regeneraciju stanica, te vitaminom E koji djeluje kao antioksidans.

Ovo ulje posjeduje prirodnu UVA i UVB zaštitu, te je popularan u zaštiti od sunca.

Brzo prodire u kožu, ostavljajući je mekanom i obnovljenom, te se može naći u brojnim preparatima za njegu (anti-age, njega usana, njega kose, zaštita od sunca, preparati nakon brijanja, dječja njega, …).

Osobito se preporučuje kod prevencije fotostarenja kože i pomoći kod kože pod stresom raznih čimbenika iz okoliša.

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI