Najpoduzetnik
Novouređen dom za starije i nemoćne u Sesvetama!

Dom za starije i nemoćne osobe Medimar je novouređeni, vrhunski opremljen dom u zagrebačkim Sesvetama. S kapacitetom od 132 ležaja Medimar se ubraja u najveće privatne domove za stare i nemoćne osobe. Uz luksuzni smještaj za pokretne osobe, korisnicima je na raspolaganju i stacionar s 24 satnom vrhunskom njegom i stručnim osobljem.

Nakon desetljeća iskustva u pružanju usluge socijalne skrbi, stručni tim doma Medimar je odlučio napraviti korak dalje: promijeniti sva dosadašnja poimanja o privatnim ustanovama socijalne skrbi i podići standarde pružanja usluga za osobe starije životne dobi. “Odlučili smo okupiti tim zdravstvenih profesionalaca i izgraditi objekt u urbanoj sredini na istočnom dijelu Grada Zagreba, koji će svojim sadržajima, funkcionalnošću, sigurnosnim i ostalim tehnološkim rješenjima te visokim standardom uređenja zadovoljiti sve zahtjeve naših korisnika.”

Uz standardne usluge zdravstvene njege  (stručnog provođenja zdravstvenih postupaka, pripreme i davanja lijekova, individualne i grupne fizioterapije i rehabilitacije, organizacije liječničkih pregleda i laboratorijskih pretraga) te usluge socijalne skrbi (poput brige o socijalnim potrebama korisnika, organizaciji slobodnog vremena i aktivnosti), dom Medimar se može pohvaliti i brojnim dodatnim uslugama, koje život korisnika doma čine kvalitetnijim i sretnijim. Tako je moguće dogovoriti individualnu fizikalnu terapiju ili prijevoz sanitetski...

Pročitaj cijeli tekst

Rijeka - ponude i popusti

Izdvojene ponude i popusti