MojKvart.hr koristi kolačiće („cookie“) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda MojKvart.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više informacija   zatvori obavijest
Najpoduzetnik
Naši kupci stvaraju zadivljujuća djela

Izrada nakita je popularan i zahvalan hobi. Bez obzira radite li nakit iz hobija ili započinjete posao izrade nakita, ono što vam je potrebno su materijali za izradu. Natalija Borčić vlasnica je tvrtke NB Hobby, specijalizirane za prodaju repromaterijala za izradu nakita, hobby&art asortimana te održavanje kreativnih radionica i tečajeva.
„Najviše nas motivira kreativnost naših kupaca. Način na koji kombiniranjem raznih proizvoda iz našeg asortimana stvaraju zadivljujuća hand made djela“, rekla je Natalija.
Ono što NB Hobby izdvaja od drugih, sličnih tvrtki njihova je predanost da uvijek traže nove ideje, proizvode i načine pristupa svojim kupcima.„Kroz reklamu na Moj kvart približili smo se svojim kupcima iz Zagreba i okolice i omogućili im da upoznaju kreativnost“, dodala je Natalija. Pokretač je njihovog tima povjerenje i dobro raspoloženje koje nastoje prenijeti na svoje kupce kako bi ih potakli na kreativnost.

Natalija Borčić
NB HOBBY&ART

Pročitaj cijeli tekst

Rijeka - ponude i popusti

Izdvojene ponude i popusti

Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve
Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve
Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve Prikaži sve