OCIJENI

Ulje Nima, Neem biljno ulje

0 pregleda/dan | Objavljeno: 10.04.2013. 08:51

u Bio Terra trgovini u centru Zagreba.
Posjeduje protuupalno, antibakterijsko, antivirusno, antiseptičko i adstringentno djelovanje (steže), te pomaže i kod mnogih kožnih oboljenja poput akni, opekotina, groznica, ekcema, psorijaze, svraba, atletskog stopala, prhuti i uši. Uz vrlo dobre rezultate koristi se protiv kandide, te kod upala uha i usne šupljine.

U tradicionalnoj medicini koristi se i za liječenje tetanusa, urtikarije, tuberkuloze...

Izvrsno je u kozmetici za njegu I hidratizaciju kože, tretiranje bora i vraćanje elastičnosti, služi za ćiščenje noktiju i kožica.



PRIMJENA: Ulje nima možete koristiti kao koncentrat ili ga pomiješati sa nekim baznim uljem. Jedan dio ulja nima pomiješajte sa dva do tri dijela baznog ulja - maslinovog, kokosovog, bademovog ili sl.



Čuvajte ulje neema na suhom, i mračnom mjestu bez sunčevog svjetla. Hladno prešano se ulje neema stvrdne i na sobnoj temperature. Stavite ga na toplo mjesto ili u posudu tople vode (cca 35°C) da se vrati u tekuće stanje. Ne stavljajte ulje neema u prevruću vodu (iznad 50°C), jer bi to moglo dovesti do smanjenja učinkovitosti njegovih svojstava.

http://shop.bioterra.hr/index.php?dispatch=products.view&product_id=2024

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI