OCIJENI

Difuzer Yun Zen - pet osjetila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 24.12.2013. 11:58

Ultrasonic Aroma Diffuser

Yun ZEN - MP3 player

YUN koncept dolazi od magičnog efekta orijentalnog medicinskog tretmana Pet osjetila (Five Sense Therapy), ugođaj kombiniran sa njegovim vanjskim izgledom, to pomaže spoznaji smisla povezanosti prirodnih mirisa vegetacije, koji se stapaju sa ugodnim glazbenim zvucima, ritmom i nježnom promjenom svjetlosti. Kad utonete u Yunovu igru muzike i svijetla, to vam pomaže relaksirati um i tijelo, uravnotežuje emocije i popušta pritisak i vanjski stres. Koncept Yuna dolazi od 5 terapeutskih osjećaja stare orijentalne kineske medicine, to pomaže usklađenju zdravlja duha i tijela sa terapijom „pet zvukova“, „ pet boja“ i „ pet mirisa“.

1. Elementi pet zvukova pomažu prilagodbi ustroja ljudskog bića i stvaranju uigranosti tijela i srca, te tako daju efekat očuvanja zdravlja.

2. Promjenom pet boja suptilno će se uskladiti ustroj tijela i duha i postići će se odlična ravnoteža.

3. Apsorpcijom pet prirodnih biljnih mirisa pomaže se poboljšati cirkulacija, te relaks tijela i duha.

Yun sinkronizira orijentalnu kinesku medicinsku terapiju, pomaže smirenju, ublažava uznemirenost, izvrsno postiže harmoniju i sjedinjuje prirodu i život, uz primjenu high-tech funkcija.

- Aromadifuzija u prostoru : 30-50 m³

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI