OCIJENI

Dorwest proizvodi u Hrvatskoj

0 pregleda/dan | Objavljeno: 30.10.2014. 00:00

Dorwest proizvode možete kupiti u Bio terri, Stara Vlaška 7, Zagreb ili preko našeg web shopa adresa shop.bioterra.hr
Priča tvrtke Dorwest
Tvrtka Dorwest Herbs osnovana je 1948. godine. Imamo 65 godina specijaliziranog znanja o biljnim proizvodima za domaće životinje.
Mi smo obiteljska tvrtka koja posluje treću generaciju u ruralnom Zapadnom Dorsetu. Naša je strast osigurati da su mačke i psi zdravi i sretni i za to koristimo dodatke prehrani farmaceutske kvalitete. Naši su zaposlenici predani, iskusni i školovani i vole domaće životinje. Tvrtka Dorwest poznati je lider na tržištu i globalni brand koji posluje u više od 20 zemalja izvan Velike Britanije. Za sretne i vesele pse i mačke, izaberite Dorwest.

Proizvodi tvrtke Dorwest
Naši proizvodi ispunjavaju farmaceutske standarde čistoće, sigurnosti i učinkovitosti. Član smo Nacionalnog ureda za zdravlje životinja (NOAH) i kao članovi poštujemo Pravilnik djelovanja za prodaju proizvoda. Naše osoblje je školovano te imamo i laboratorij koji nam omogućuje potpunu kontrolu naših proizvoda od formulacije, proizvodnje pa sve do pakiranja i distribucije.
Na svim našim proizvodima provodimo testiranje stabilnosti kako bismo osigurali da svi proizvodi imaju istu snagu i učinkovitost tijekom 3 godine njihova roka trajanja. Svi naši proizvodi proizvode se u Britaniji te nastojimo sve biljne resurse osigurati iz lokalnih i održivih divljih izvora koliko god je to moguće. Naši proizvodi ne sadrže nikakve GM sastojke.
Rijetko imaju ikakve nuspojave ili izazivaju negativne reakcije. Kada je god moguće, odgovarajuća doza za vaše ljubimce treba se podijeliti na dva dijela i dati ljubimcu ujutro i navečer kako bi se osiguralo bolje djelovanje tijekom cijeloga dana i ostvarili najbolji mogući rezultati. Nakon što se otvore, spremnici se trebaju držati zatvorenima, na suhom mjestu i temperaturi ispod 25°C.
Proizvodi se dijele u nekoliko kategorija:
- za prestrašenost i nervozu
- probleme sa kožom
- za probavni trakt
- za bolju pokretljivost
- za mučnine prilikom putovanja
- za podršku rada jetre
- za imunološki sustav
- za pomoć pri koćenju
- za održavanje zdravog reproduktivnog sustava
- za pigmentaciju
- za zdravu dlaku
- protiv buha

Za naše ljubimce samo prirodno.

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI