OCIJENI

Zelena Energija-na bazi Afa algi

0 pregleda/dan | Objavljeno: 17.02.2012. 08:57

sadrži klamatske alge, najbolje modro-zelene alge iz Gornjeg Klamatskog jezera u planinama Cascade, južni Oregon, SAD. Napajano sa ni manje ni više nego 17 čistih planinskih vodenih struja i geotermalnih izvora, ovo drevno, nezagađeno jezero ima 10 metara debele mineralne naslage i mineralima najbogatiju alkalnu vodu na planeti. Tu AquaSource ubire svoje alge. Na mjestu gdje raste najpotpunija i najuravnoteženija hrana koju je stvorila Priroda. Alge koje se ovdje nalaze imaju mnoštvo izvanrednih svojstava – ništa se ne može mjeriti s njihovim prehrambenim svojstvima.

Uz to, Zelena Energija sadrži još i (organsku) alfalfu, poznatu po svom dubokom korijenju, te Spirulinu –još jedan oblik modro-zelene alge, sa Havaja. Sve se to suši na zraku pri niskim temperaturama (30-40 stupnjeva Celzijusa), tako da se zadrže nutricionistička svojstva. Zelena Energija je bogat izvor širokog spektra hranjivih tvari, i to:

Vitamina – sadrži većinu vitamina (posebno bogate vitaminom B12) Minerala – velik broj minerala u tragovima, u organski vezanom obliku koji su lako usvojivi Antioksidanti – visoka razina karotenoida (smanjuju rizik od raka) Bjelančevine – visoko kvalitetne bjelančevine u omjeru u kojem se lako asimiliraju Masne kiseline – važne za zdravlje i energiju Neuropeptidi – pomažu u radu mozga

Temeljita istraživanja koja je AquaSource proveo pokazala su da ovaj “trio” kojeg čine prirodne komponente predstavlja idealan početak svakog dana, te pomaže pri održavanju organizma u današnjem zahtjevnom svijetu.

Zelena Energija posebno se preporučuje djeci koja češće obolijevaju, kod loše probave, nesanice, neuhranjenim osobama, trudnicama i dojiljama (povećava kvalitetu i količinu mlijeka), te svima koji žele povećati nivo energije i izdržljivost tijela i uma.

UPUTSTVO: 3 kapsule Zelene Energije dnevno.

www.bio-terra.net/content/view/116/66/lang,hr/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI