OCIJENI

Implantati za bezube čeljusti

1 pregleda/dan | Objavljeno: 22.04.2024. 09:58

Osobe koje se godinama muče s manjkom jednog ili više zuba, pa čak i potpunom bezubošću često se pitaju postoji li bolje rješenje od trenutačnog? Odgovor je – svakako!
U slučaju potpune bezubosti sve ovisi o gustoći kosti i kako je ona preraspodijeljena po čeljusti. Ugradnjom svega šest implantata moguće je fiksnim keramičkim mostom ili kompozitnom protezom vratiti pacijentu niz od dvanaest savršeno bijelih i simetričnih zubi – metoda ALL-ON-6. Ukoliko je kost loša u lateralnim područjima, a ima je u frontalnoj regiji, može se postići ili fiksno rješenje (ALL-ON-4) ili polufiksno rješenje (mobilna proteza s reduciranim nepcem na 2 ili 4 lokatora ili 1-3 prečke). U svim slučajevima dobije se niz od dvanaest prekrasnih zubi koji se, ovisno je li rješenje fiksno ili polufiksno, razlikuju po pitanju statike.

http://dcostojic.hr/stomatoloske-usluge/zubni-implantati/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI