OCIJENI

WOONA 100% organsko gnojivo od peletirane ovčje vune

1 pregleda/dan | Objavljeno: 20.04.2024. 05:16

WOONA je 100% organsko gnojivo od peletirane ovčje vune. WOONA je u potpunosti ekološki i hrvatski proizvod. Proizvedena je u Hrvatskoj od vune hrvatskih ovaca. Donosimo nekoliko prednosti ovog gnojiva:

- Hrani vaše biljke i povećava prinose
Prikladno je za sve načine uzgoja, a proizvedeno je od prirodne ovčje vune bez ikakvih dodataka. Mehanički je formirano u pelete što ga čini praktičnim za korištenje. Gnojivo je potpuno biorazgradivo, smanjuje kiselost tla i bogato je dušikom i kalijem.

- Zadržava vlagu i rahli tlo
WOONA zadržava 20 puta više vode od svoje težine pa se smanjuje potreba za zalijevanjem tla. Štiti korijen od pretjeranog vlaženja i omogućava prozračivanje i poroznost tla.

- Štiti od puževa
WOONA stvara barijeru oko sadnica i mladih biljaka te ih tako štiti od puževa.

- Štedi vam vrijeme i novac
WOONA sporo otpušta hranjive tvari pa traje i do 6 mjeseci. Još jedna prednost je što ju ne možete predozirati.


Preporuke za korištenje WOONA gnojiva:
WOONA se koristi za pripremu tla prije sadnje, kondicioniranje tla kod zamjene kultura i malčiranje.
Pelete je potrebno ravnomjerno rasuti i pokriti zemljom. Peleti bi trebali biti 5cm ispod zemlje, a za korjenasto povrće može i dublje. Količina od 100g WOONA peleta otprilike stane u dvije šake.

- Povrće
Kod sorti koje jako iscrpljuju tlo kao što su rajčica, krastavac i kupusnjače kod sijanja je potrebno staviti oko 150g/m2 peleta, a naknadno još 100g/m2.
Kod sorti koje umjereno iscrpljuju tlo kao što su mrkva, salata i rotkvica, potrebno je kod sijanja staviti 100g/m2 te naknadno 60g/m2 peleta.
Kod sorti koje slabo iscrpljuju tlo kao što su grašak, radič i mahune, potrebno je kod sijanja staviti oko 70g/m2 te naknadno 40g/m2 WOONA peleta.

- Voćke, bobičasto voće i grmovi
U proljeće i ljeto potrebno je 60g peleta ravnomjerno posuti oko biljke, izmiješati i pokriti sa zemljom.

- Presadnice
WOONA peleti pomažu bržem ukorjenjivanju biljke. Pelete je potrebno rasporediti ispod korijena i pomiješati ih sa zemljom.

- Lončanice
U uzgoju lončanica potrebno je 20g peleta pomiješati s jednom litrom supstrata.

https://www.pro-tehna.hr/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI