OCIJENI

Zaštitite polja kukuruza i pšenice

0 pregleda/dan | Objavljeno: 18.04.2024. 05:27

Rastjerajte ptice i divlje životinje sa svojih polja, usjeva, vinograda, plantaža, ribnjaka, aerodroma, skladišta i drugih otvorenih prostora i uspješno obavljajte rad i proizvodnju bez problema koje uzrokuju ptice ili divljač. Plinski top rastjerivač ptica i divljih životinja će pucnjevima i neugodnom bukom UČINKOVITO, HUMANO i JEFTINO držati ptice i divljač podalje od vaših voćnjaka, travnjaka, vrtova, golf igrališta, skladišta, kuća i ostalog.

Jeste li znali da ptice dnevno pojedu količinu hrane jednaku vlastitoj težini? Pritom ptice također oštete izgled voća i omoguće plijesni, kvascu, bakterijama ili insektima da izazovu sekundarno kvarenje voća. Gubici na ovaj način izazvanih šteta mogu biti čak 50% ili više!

S ponosom i zadovoljstvom nudimo vrlo kvalitetne i učinkovite proizvode za rastjerivanje ptica i divljači. Pomoću ovih rastjerivača riješiti ćete se napasnika koji uništavaju Vaš trud i rad!

https://plinski-top.mirine.hr/sve-o-plinskim-topovima/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI