OCIJENI

Individualizirane radionice trbušnog plesa za manje skupine žena i djevojaka

1 pregleda/dan | Objavljeno: 23.04.2024. 18:06

Nudimo vam jedinstvenu priliku za uživanje u individualiziranim radionicama trbušnog plesa u manjim grupama žena i djevojaka (do 10 osoba). Ova posebna ponuda osmišljena je kako bismo vam omogućili nezaboravno iskustvo u učenju i izvođenju trbušnog plesa.

Naša stručna ekipa instruktora posvećena je vašem napretku i udovoljavanju vašim specifičnim potrebama. Radionice su prilagođene različitim razinama poznavanja trbušnog plesa, tako da i početnice i iskusne plesačice mogu pronaći svoje mjesto u našim radionicama.

Evo što možete očekivati od naših individualiziranih radionica trbušnog plesa:

~Prilagodba potrebama: Naše radionice su dizajnirane kako bi zadovoljile vaše specifične potrebe, želje i razine iskustva.
~Termini: Radionice mogu biti jednokratne ili kroz dva ili više termina. Trajanje i termini također po dogovoru - ali isključivo petkom, subotom i nedjeljom.
~Rekreacija ili koreografija: Možete odabrati hoćete li se fokusirati na rekreativni i zabavni aspekt trbušnog plesa ili želite naučiti jednostavnu koreografiju koju možete izvesti na posebnim prigodama poput svadbi, rođendanskih proslava i slično.
~Posebne prigode: Naše radionice mogu biti savršeni dodatak različitim događajima ili proslavama, uključujući teambuilding za ženske radne kolektive, rođendane, djevojačke večeri i druge posebne prigode.
~Cijena na upit: Budući da je pristup individualan za svaku skupinu, cijena će biti određena prema vašim specifičnim zahtjevima.

S nestrpljenjem očekujemo vaš dolazak i priliku da zajedno otkrijemo ljepotu i snagu trbušnog plesa. Kontaktirajte nas kako bismo zajedno planirali vašu jedinstvenu plesnu avanturu!

https://tockica.hr/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI