OCIJENI

BIOMEDIS MOI SPF30 krema za lice i vrat

0 pregleda/dan | Objavljeno: 28.03.2024. 10:07

Moi je lagana dnevna krema za zaštitu lica i vrata od štetnih sunčevih zraka, spada u kreme s visokom UV zaštitom (SPF30) koja štiti od širokog spektra UVA i UVB zraka. Osim zaštitne funkcije ima hidratizirajuće i antioksidativno djelovanje, snažno štiti barijeru kože, zaglađuje i omekšava. Zbog svoje blage, nekomedogene formule mogu ga koristiti svi tipovi kože.
Ima nježnu i laganu teksturu, brzo se upija, kremast je i maziv te ne ostavlja bijele tragove nakon nanošenja. Filteri dodani u Biomedis Moi zaštitnu kremu filteri su nove generacije, izuzetno su stabilni, štite od opekotina, prijevremenog starenja i propadanja kože.



Uz UVA i UVB filtere dodani su hidratantni i antioksidativni sastojci poput zelenog čaja, regenerativni sastojci poput ektoina koji je idealan za regeneraciju dehidrirane i osjetljive kože i skvalan koji štiti kožu, obnavlja, hidratizira i njeguje. Koenzim Q10 povećava otpornost kože, elastičnost i potiče proizvodnju kolagena.



Većinu sastojaka već ste upoznali u našim proizvodima, Moi se može koristiti za sve tipove kože, ako imate masnu i mješovitu kožu može zamijeniti dnevnu kremu, a ako imate suhu, vrlo suhu i dehidriranu kožu možete ga koristiti u kombinaciji s drugim kremama iz našeg asortimana kao posljednji korak. Na večer je potrebno kremu sa zaštitnim faktorom ukloniti s lica (idealno metodom dvostrukog čišćenja).

https://kantarion.eu/proizvod/biomedis-moi-spf30-krema-za-lice-i-vrat/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI