TRETMANI LICA

BEAUTY TRETMANI LICA

MEZOTERAPIJA
Ne kirurška metoda, kojom se visoka koncentracija pročišćenih aktivnih sastojaka uvodi u središnji dio kože, bez upotrebe igala. Namijenjena je svima koji žele ukloniti bore, posvijetliti hiperpigmentacije, osvježiti ten, učvrstiti tonus kože lica i tijela, i pobijediti u borbi protiv starenja kože.
Mezoterapija ciljano djeluje na uzroke i posljedice starenja kože ( bore, gubitak čvrstoće i gustoće, neujednačene pigmentacije).
Cijena rolera je 200,00 kn

MEZOTERAPIJA 24k ZLATOM I HIJALURONOM (40 - 60 min)          400,00 kn
La Cremerie luksuzni tretman lica daje maksimalni sjaj i pomaze kozi s vidljivim ucinkovitim popunjavanjem bora. Hidratizira i dubinski tonificira kozu zahvaljujuci sinergiskom djelovanju cistog i 24 karatnog zlata i ciste hijaluronske kiseline.
Tretman se satoji od pilinga sa česticama zlata, serum za hijaluronom i česticana 24K zlata, mezoterapija i peel of maska sa česticama zlata.
U cijenu nije uključen roler koji je za 10-15 primjena. Cijena rolera je 200,00 kn

LA CREMERIE - LUKSUZNI TRETMAN LICA (40 - 60 min)                  300,00 kn
Hidratizira i dubinski tonizira kožu zahvaljujući sinergijskom djelovanju čistog i mikroniziranog 24 k zlata i čiste hijaluronske kiseline. 24K zlato revitalizira i tonizira kožu. Umanjuju se dubinske bore te pruža maksimalni sjaj kože. Hijaluron popunjavajući bore, daje licu svježiji i mlađi izgled, a da se pri tome ne narušava njegov prirodni izgled.
Tretman se satoji od pilinga sa česticama zlata, serum za hijaluronom i česticana 24K zlata, anti age masaža lica, peel of maska sa česticama zlata.
ALGOLOGIE ČIŠĆENJE LICA (90 min.)                                                            300,00 kn
Potpuno prirodna kozetika na bazi mora, morske trave i algi. Hranj, njeguje, hidratizira i čisti vašu kožu. Tretman za sve tipove kože.
Tretman se sastoji od: skidanje šminke, marine sediments piling, sweet pro-age masaža lica (za omekšavanje kože i otvaranje pora, umjesto parenja), mehaničko čišćenje lica, dezinfekcija, masaža lica, vrata i dekoltea maceratom algi, ampula, maska od algi.

ALGOLOGIE NJEGA LICA (60 min.)                                                                   250,00 kn
Potpuno prirodna kozetika na bazi mora, morske trave i algi. Hranj, njeguje, hidratizira i čisti vašu kožu. Tretman za sve tipove kože.
Tretman se sastoji od: skidanje šminke, marine sediments piling, masaža lica, vrata i dekoltea maceratom algi, ampula, maska od algi.

SPECIJALNI TRETMANI ALGOLOGIE
CHRONO DETOX (60 min.)                                                                          300,00 kn
Mineralizirajući tretman. Pojačava sjaj. Pogodan za sve tipove kože.Izvor je minerala i oksigenacije. Morski tretman za vitalnost je prvi korak prema zdravoj koži. Poput kupanja u oceanu, ovaj tretman puni vašu kožu vitaminima, mineralima i elementima u tragovima koji su nužni za njezino pravilno funkcioniranju. Revitalizira kožu i vraća sjaj. Koža diše, meka je i blistava.
Tretman se sastoji od: skidanja šminke, piling, ampula, sweet pro-age masaža lica vrata i dekoltea, maska od gline, masaža lica, vrata i dekoltea, završna krema.
ULTRA HIDRATION (60 min.)                                                                    300,00 kn
Intenzivna hidratacija i tretman osvježivanja. Za sve tipove kože kojima nedostaje vlage.
Tretman koji utažuje žeđ dehidrirane kože. Morski tretman za hidratizaciju lica je istinska hidratizirajuća kupka: osvježava kožu, "ispunjava" stanice vodom, briše nelagodu i dehidracijske linije. Blagotvorno djelovanje ovog tretmana za lice osjeća se odmah te traje i po završetku tretmana. Koža je svježa i blistava. Koža je meka, glatka i savršeno hidratizirana.
Tretman se sastoji od: skidanja šminke, piling, ampula, sweet pro-age masaža lica vrata i dekoltea, maska od gline, masaža lica, vrata i dekoltea, završna krema.
VITAL ANTI-AGING (90 min.)                                                                  400,00 kn
Tretman za zrelu, dehidriranu kožu koji stimulira i regenerira snagom mora.

Tretman za zrelu kožu sa senzacionalnim morskim algama osigurava minerale i potiče jačanje kože. Svježe morske trave koži daju svu svoju snagu i bogatstvo vitaminima i mineralima. Koža ponovno ima energiju, čvršća je, sjajnija i lice izgleda mlađe.
Tretman za regeneraciju također pruža zaštitno i hranjivo djelovanje. Revitalizira čak i najumorniju kožu. Učinak zatezanja. Koža je regenerirana, zaglađena i čvršća.
Tretman se sastoji od: skidanja šminke, piling, ampula, face lift aparatim, sweet pro-age masaža lica vrata i dekoltea, maska od gline, masaža lica, vrata i dekoltea, završna krema.

AROMADEEP CLEANSE (90 min.)                                                                      250,00 kn
Aromatični tretman čiščenja i njege lica za sve tipove kože na bazi prirodne aromakozmetike uključuje peeling, omekšavanje kože i otvaranje pora, dubinsko čišćenje, masku i aromamasažu glave, vrata, lica i dekoltea, pomoću individualno odabranih biljnih i esencijalnih ulja. Na prirodan način vraća koži ravnotežu, dubinski vlaži i revitalizira.

AROMABEAUTY (60 min.)                                                                                     200,00 kn
Aromatični tretman njege lica za sve tipove kože koji Vas na trenutak spaja sa prirodom, uključuje peeling, masku, masažu. Kombinacija individualno odabranih biljnih i  esencijalnih ulja za aromamasažu lica.
Aromatični koktel prirodnih biljnih sastojaka trenutno revitalizira, vraća sjaj i djeluje harmonizirajuće na kožu.

AROMASANJA BEAUTY CLEANSING (120min.)                                           350,00 kn
Kompletni tretman čišćenja i njege lica sa depilacijom nausnica, brade i korekcijom obrva za sve tipove kože. Ovaj tretman je kombinacija tretmana sa šećernom pastom i aroma tretmana sa eteričnim uljima te čak 3 različite tehnike masaže lica. Time Vam prižamo vrhunsku njegu lica te kompletno opuštanje i užitak njege lica.
Prirodni tretman sa šećerom koji omekšava kožu, skida umor sa lica, dubinski čisti pore i regenerira kožu lica. Zahvaljujući malim molekulama i prirodnim sastojcima iz šećera postiže se penetracija aktivnih tvari u dublje slojeve kože.
Eterična ulja njeguju kožu, potiču regeneraciju, smiruju upale, sprečavaju razvoj bakterija te time i daljie upalne procese, reguliraju lučenje loja i još puno toga blagotvornog za kožu.
Tretman se sastoji od: skidanja šminke, prirodnog pilinga od šećera i kave, omekšavanje kože i otvaranje pora (pro-age masaža lica), exfoliacija šećernim pindama (štambiljanje), mehaničko čišćenje ako je potrebno, korekcija obrva, depilacija nausnice i brade, dezinfekcija (eteričnim uljima, vf), aroma masaža lica ili ručna limfna drenaža ovisi o stanju kože, prirodna ampula, prirodna maska, završna krema, aroma digito-presurna masaža lica.

PANDHY'S SWEET CLEAN  (120 min.)                                                              300,00 kn
Prirodni tretman čiščenja i njege lica za sve tipove kože sa šećerom koji omekšava kožu, skida umor sa lica, dubinski čisti pore i regenerira kožu lica. Zahvaljujući malim molekulama i prirodnim sastojcima iz šećera postiže se penetracija aktivnih tvari u dublje slojeve kože.
Tretman uključuje skidanja make up-a, peeling, omekšavanje kože i otvaranje pora, mehaničko čišćenje kože, ručna limfna drenaža, ampula, maska, završna krema.

PANDHY'S SWEET BEAUTY (75 min.)                                                               250,00 kn
Pri rodni tretman njege lica za sve tipove kože sa šećerom koji omekšava kožu, skida umor sa lica, dubinski čisti pore i regenerira kožu lica. Zahvaljujući malim molekulama i prirodnim sastojcima iz šećera postiže se penetracija aktivnih tvari u dublje slojeve kože.
Tretman ukjučuje skidanje make up-a, peeling, pandy's pro-age masaža, čišćenje pora šećernim kuglicama, ampula, maska, završna krema.

PANDHY'S SWEET QUICK (30 min.)                                                                   150,00kn
Priprodni tretman njege lica za sve tipove kože sa šećerom koji omekšava kožu, skida umor sa lica, dubinski čisti pore i regenerirakožu lica. Zahvaljujući malim molekulama i prirodnim sastojcima iz šećera postiže se penetracija aktivnih tvari u dublje slojeve kože. Tretman uključuje skidanje make up-a, pilinga, ampula, pandhy's pro age masaža, završna krema.

PANDHY'S SWEET QUICK BEAUTY (30 min.)                                               150,00kn
Priprodni tretman njege lica za sve tipove kože sa šećerom koji omekšava kožu, skida umor sa lica, dubinski čisti pore i regenerirakožu lica. Zahvaljujući malim molekulama i prirodnim sastojcima iz šećera postiže se penetracija aktivnih tvari u dublje slojeve kože. Tretman uključuje skidanje make up-a, ampula, pandhy's pro age masaža, hranjiva maska, završna krema.

PANDHY'S SWEET PRO-AGE (60 min.)                                                            200,00 kn
Priprodni tretman njege lica protiv bora sa šećerom koji omekšava kožu, skida umor sa lica, dubinski čisti pore i regenerirakožu lica. Zahvaljujući malim molekulama i prirodnim sastojcima iz šećera postiže se penetracija aktivnih tvari u dublje slojeve kože.
Tretman ukjučuje skidanje make up-a, peeling, ampula, pandy's pro-age masaža, maska, završna krema.

PANDHY'S SWEET LIFTING PRO-AGE (60 min.)                                        250,00 kn
Priprodni tretman njege lica za zrelu kožu protiv bora sa šećerom koji omekšava kožu, skida umor sa lica, dubinski čisti pore i regenerirakožu lica. Zahvaljujući malim molekulama i prirodnim sastojcima iz šećera postiže se penetracija aktivnih tvari u dublje slojeve kože.
FACE LIFTING Ovo je elektro-terapijski tretman kojim se pomoću određene frekvencije struje regeneriraju mišićna vlakna, pojačava tonus i struktura kože, odgađa nastanak bora te sa ublažavaju već nastale bore.
Tretman ukjučuje skidanje make up-a, face lifting, ampula, pandy's pro-age masaža, maska, završna krema.

PANDHY'S SWEET PRO-AGE EYES (30 min.)                                                 80,00 kn
Priprodni tretman njege kože oko očiju sa šećerom koji omekšava kožu, skida umor sa lica, dubinski čisti pore i regenerirakožu lica. Zahvaljujući malim molekulama i prirodnim sastojcima iz šećera postiže se penetracija aktivnih tvari u dublje slojeve kože.
Tretman ukjučuje skidanje make up-a, ampula, pandy's pro-age masaža područja oko očiju, maska, završna krema.

KEMIJSKI PILING (30 min.)                                                                                100,00 kn
Kemijski piling kože koji skida površinski odumrli sloj epiderme, odklanja mrlje i diskoloracije, ožiljke od akni, sunčane mrlje i ostale nejednakosti. Smanjuje bore, sužava pore, regulira lučenje sebuma.Primjereno za sve tipove kože.
Tretman se sastoji od odstranjivanja make up-a, nanošenje glikolne kiseline, nanošenje losiona za regulaciju pH kože, završne kreme.
Tretman se započinje klasičnim čišćenjem lica jer glikolna kiselina može djelovati samo na očišćenoj koži. Tjedan dana u kućnoj upotrebi koristi se gel za čišćenje lica i fluid s glikolnom kis., da se koža navikne na glikolnu kis. na  tretmane se dolazite 2-3 puta tjedno.

BEAUTY REFRESH (60min.)                                                                             250,00 kn
Tretman se satoji od skidanja šminke, nanošenja glikolne kiselina, neutralizacija, hidratacija, pro-age masaža, ljekovito blato treseta.
KEMIJSKI PILING - Glikolna kiselina (AHA kis.) je kemijski piling koji skida površinski odumrli sloj epiderme, odklanja mrlje i diskoloracije, ožiljke od akni, sunčane mrlje i ostale nejednakosti. Smanjuje bore, sužava pore, regulira lučenje sebuma.Primjereno za sve tipove kože.PANDY'S PRO-AGE MASAŽA LICA Inovativna vakum masaža sa šećernom pastom. Glukoza ima mogučnost vračanja energije stanici te jačanje same stanice. Stanica se direktno opskrbljuje energijom jer ima receptore za glukozu. Osim što ovom masažom opskrbljujemo stanicu energijom, dodatno je regeneriramo i prokrvljujemo.Pandhy's Georgikon blato, prirodno tresetno blato sa medicinskim certifikatom. Sadrži visoko dozirane sve organske i anorganske tvari koje naša koža treba.
Aktivni sastojci: Glavni sastojak blata je huminska kiselina. Ona je potpuno biljnog porijekla pa je stoga prirodna tvar. Najbolje se izvlači iz biljnog sedimenta kao što je TRESET. Ona je posebna po tome što usporava proces starenja te regenerira kožu. Blato također sadrži makro i mikro elemente(Ca,Mg,Na,K,Fe,Zn).
Osim što koži pruža ljekovite tvari, pruža joj i iznimnu vlagu. Idealna je nakon tretmana čišćenja lica, kod regeneracije kože, kod psorijaze i ostalih kožnih oboljenja.Primjenjuhe se kod svih kožnih stanja gdje je potreban visok stupanj regeneracije .

FACE LIFTING (40 min.)                                                                                         100,00 kn
Ovo je elektro-terapijski tretman kojim se pomoću određene frekvencije struje regeneriraju mišićna vlakna, pojačava tonus i struktura kože, odgađa nastanak bora te sa ublažavaju već nastale bore.

AROMAFACE MASAŽA LICA (30 min.)                                                            100,00 kn
Aroma terapijska masaža lica, vrata i dekoltea.
Mješavina esencijalnih i baznih ulja koja se odabiru individualno za svakog klijenta, ovisno o tipu i stanju kože klijentice...
Masaža lica potiče cirkulaciju, time se prokrvljuje podkložno tkivo, učvršćuje se koža, smanjuju se bore, zateže lice. Masažom se otvaraju pora pa se bolje upijaju aktivne tvari iz masažnog sredstva, tj. kreme, ulja. Time se pojačava i ubrzava i njihov učinak, npr. vlaženje koze, poticanje stvaranja kolagena i elastina ( ključni za kožu protiv bora), regulaciju lučenja loja, itd. Lice nakon masaže izgleda svježije, rumeno, zategnuto i zdravo.

PANDY'S PRO-AGE MASAŽA LICA (20min.)                                                 80,00kn   
Inovativna vakum masaža sa šećernom pastom. Glukoza ima mogučnost vračanja energije stanici te jačanje same stanice. Stanica se direktno opskrbljuje energijom jer ima receptore za glukozu. Osim što ovom masažom opskrbljujemo stanicu energijom, dodatno je regeneriramo i prokrvljujemo.

AROMA DIGITO-PRESURNA MASAŽA LICA (30 min.)                              100,00 kn
Opuštajuća akupresurna masaža glave, vrata i lica. Učinkovito otpušta napetost, poboljšava koncentraciju i pomaže kod glavobolja...

RUČNA LIMFNA DRENAŽA LICA (30 min.)                                                   100,00 kn
Ručna limfna drenaža je masažna tehnika kojoj je cilj povećati protok limfe, a time i potaknuti odvodnju štetnih tvari iz organizma. Limfna drenaža lica služi za smirivanje crvenila, pročišćavanje kože od sebuuma i nečistoće koja nije izašla mehaničkim istiskivanjem, regulira lučenje sebuuma, splašnjava i sprječava naticanje kože poslije kozmetičkog tretmana čišćenja lica.

IONTOFOREZA (40 min.)                                                                                        100,00 kn
Iontoforeza je postupak kojim pomoću galvanske struje unosimo aktivne tvari iz  kozmetičkih preparata u kožu. Serijom ugodnih električnih impulsa potenciramo izmjenu tvari te dolazi do obnavljanja zdravih stanica.
Koristi se za tretmane lica, tijela i dekoltea. Za tretiranje tijela u anticelulitnim tretmanima. Te poslije depilacije i elektrokosgulacije za dublje prodiranje ampula za sporiji rast dlake.

ELEKTROEPILACIJA- TRAJNO UKLANJANJE DLAČICA              1min. / 4,00 kn
Metoda koja je priznata od američkog FDA (Food and Drug Administration) kao jedna od trajnih metoda uništavanja neželjenih dlačica.
Tankom i finom iglicom ulazimo u korijen dlake, te ga uz pomoć struje uništavamo. Kao i kod elektrokoagulacija kapilara bol je gotovo neznatna.
Za uspješno uklanjanje dlačica potreban je period od par mjeseci, a u nekim slučajevima i preko godinu dana. Vrijeme otklanjanja dlačica ovisi o uzroku njihovog rasta i o prethodnom tretiranju (vosak, pinceta).
Uzrok njihovog rasta može biti genetski i hormonalni. Kod genetskog uzroka rasta dlačica puno ih se brže rješavamo nego kod hormonalnog uzroka, gdje se uz tretman elektroepilacije  preporuča hormonalna terapija uz obaveznu konzultaciju s liječnikom.
Uz obaveznu suradnju između klijenta i elektrologa dlačice ćemo trajno ukloniti prije svega uz upornost samog klijenta.

ELEKTROKOAGULACIJA KAPILARA I BRADAVICA                      1 min. / 8,00 kn
U kozmetičkim salonu se vrlo često susrećemo s problemom kapilara. Najsitnije krvne žile nazivamo kapilarama. Problemi se javljaju od puberteta nadalje. Susrećemo ih kod svih tipova kože: suhe, normalne i masne kože. Pucanje kapilara može biti nasljedno, ali one također pucaju i od prekomjernog sunčanja, topline, hladnoće, pretjerane konzumacije alkoholnih pića i pušenje.
Za sprijećavanje daljnjeg širenja najvažnija je adekvatna njega kože lica i žaštita od raznih vremenskih (toplina, hladnoća) i mehaničkih (preagresivno čišćenje lica) utjecaja.
Ako su kapilare već puknute, u kozmetičkom salonu možemo ih tretirati elektrokoagulacijom, odnosno spaljivanjem uz pomoć vrlo tankih finih iglica.
Klijenti se često boje samog spomena na riječ igla i struja, međutim radi se o zaista finoj iglici i struji vrlo male jakosti, tako da klijent uklanjanje kapilara osjeća gotovo kao ubod komarca.
Nakon samog tretmana kapilare se povlače trenutačno, tako da klijent može odmah vidjeti rezultate. Ako je osoba inače sklona pucanju kapilara postupak ćemo morati ponoviti više puta. Također je vrlo važno i njega kod kuće, pa je klijentu dobro preporučiti preparate kao što su ampule za jačanje stijenki kapilara, koje će brže regenerirati stjenke kapilara.
Metodom elektrokoagulacije možemo ukloniti i bradavice koje su estetski problem.

OSTALI TRETMANI LICA


THREADING - korekcija obrva koncem                                                                            80,00 kn
OBLIKOVANJE OBRVA (prvi put)                                                                                   40,00 kn
KOREKCIJA OBRVA                                                                                                           20,00 kn
DEPILACIJA NAUSNICE, vosak/pasta                                                         30,00 kn/50,00kn
DEPILACIJA BRADE, vosak/pasta                                                                30,00 kn/50,00kn
DEPILACIJA ZALISTAKA, vosak/pasta                                                       30,00 kn/50,00kn
DEPILACIJA NAUSNICE + BRADA, vosak/pasta                                        50,00kn/80,00kn
DEPILACIJA BRADA + ZALISCI, vosak/pasta                                             50,00kn/80,00kn
DEPILACIJA NAUSNICE+BRADA+ZALISCI, vosak/pasta                      70,00kn/100,00kn
BOJANJE OBRVA                                                                                                       50,00 kn
BOJANJE OBRVA S KOREKCIJOM OBRVA                                                          70,00 kn
BOJANJE OBRVA S OBLIKOVANJEM                                                                    90,00 kn
BOJANJE TREPAVICA                                                                                               50,00 kn
IZBJELJIVANJE nausnica; brade; vrata; zalisci ...                                                 20,00 kn
IZBJELJIVANJE LICA                                                                                               100,00 kn
PILING LICA                                                                                                                50,00 kn
MASKA LICA                                                                                                               50,00 kn
AMPULA                                                                                                                       40,00 kn