OCIJENI

Veterinar Borovje

0 pregleda/dan | Objavljeno: 26.04.2024. 18:17

Tražite pouzdanog i stručnog veterinara za svog četveronožnog prijatelja? Specijalistička veterinarska ambulanta Stelar je tu da pruži vrhunsku njegu za vaše ljubimce.

Naš tim iskusnih veterinara i veterinarskih tehničara posvećen je zdravlju i dobrobiti vašeg ljubimca. Bez obzira je li potrebno redovito cijepljenje, pregled ili hitna intervencija, mi smo tu da vam pružimo najbolje usluge.

Naša ordinacija opremljena je najsuvremenijom opremom i nudimo širok spektar usluga, uključujući preventivnu njegu, dijagnostiku, kirurgiju, dentalnu skrb i još mnogo toga.

Naša misija je pružiti pažljivo i suosjećajno liječenje za vaše ljubimce, istovremeno osiguravajući vama udobnost i sigurnost. Uz to, kod nas ćete pronaći prijateljsko osoblje koje će vam pružiti sve potrebne informacije i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Posjetite Stelar još danas i osigurajte sreću i zdravlje vašeg ljubimca. Kontaktirajte nas telefonom ili putem e-maila i zakažite termin. Vaš ljubimac zaslužuje samo najbolje!

https://www.stelar.hr/service.html

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI