OCIJENI

Ljuskice za zube (Veneers)

1 pregleda/dan | Objavljeno: 29.04.2024. 20:51

Keramičke ljuskice, poznate kao veneers, su vrhunsko rješenje za estetske nedostatke zuba. Izrađene od tankih keramičkih pločica, ljuskice se nježno pričvršćuju na prednju stranu zuba, pružajući prirodan i dugotrajan izgled. Mogu ispraviti tamne, oštećene zube, razmake među njima i nepravilan položaj, vraćajući vam samopouzdanje u osmijeh. Postupak uključuje pažljivo brušenje zuba ili čak postavljanje ljuskica bez brušenja, ovisno o individualnim potrebama. U našem dentalnom laboratoriju, prije cementiranja, možete pregledati "idejno" rješenje na temelju otiska, kako biste bili sigurni u konačni rezultat. Nakon preciznog brušenja, privremene ljuskice se postavljaju dok se izrađuju trajne keramičke ljuskice.

Ljuskice se trajno cementiraju tek kada ste u potpunosti zadovoljni izgledom. Važno je napomenuti da su izuzetno čvrste, no preporučujemo izbjegavanje nepodesnih navika kako biste osigurali dugovječnost rada.

https://www.facebook.com/stomatologrijekacentrodent

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI