Najpoduzetnik
UVIJEK NOVI I KORAK ISPRED OSTALIH

Uhodana praksa Poliklinike Gikić traje već dugih 25 godina. Obiteljska tradicija, kvaliteta, najsuvremenija oprema te konstantno usavršavanje naših stručnjaka  glavne su odlike Poliklinike Gikić. Univ. mag.med.dent. Matija Gikić, dr.med.dent., specijalist  je oralne kirurgije.

Usavršavao se kod vodećih svjetskih stručnjaka, od kojih posebno ističemo, tvorca koncepta All on 4 Nobel Biocare, dr.Paola Maloa te Boba Khannu, najboljeg svjetskog stručnjaka na području estetike lica (botox i dermalni filleri). Marijana Gikić, dr.med.dent, stručnjakinja  je za sistem CAD/CAM, pomoću kojeg pacijentu u sat vremena izrađuje krunicu ili most te mu vraća osmijeh na lice. Keramički ispuni INLAY/ONLAY/OVERLAY njena su uža specijalnost. Kako neprestano ulaže u svoje znanje trenutno se nalazi na specijalizaciji iz dentalne protetike i pohađa sve  tečajeve iz protetike.

Tim Poliklinike Gikić specijaliziran je za najteže slučajeve te naglasak stavlja na imedijatno opterećenje. Zahvaljujući tome, bezubi pacijenti u samo jednoj posjeti, na kraju dana dobivaju osmijeh vrijedan divljenja. Referenti su centar za koncept All on 4 i Zygomu.
Osim kompletne ponude dentalnih usluga brinu i o izgledu vašeg lica. Od nedavno su uveli u praksu i estetske zahvate glave i vrata. Estetska kirurgija ulazi na široka vrata u Polikliniku Gikić.

Proširili su  poslovanje i na područje Istre. U strogom centru Poreča otvorili su vrata svoje...

Pročitaj cijeli tekst

Viškovo i Okolica - ponude i popusti

Rijeka - ponude i popusti

Izdvojene ponude i popusti