OCIJENI

Google Ads

1 pregleda/dan | Objavljeno: 06.05.2024. 13:31

Google oglašavanje povećava posjećenost Vaše web stranice jer se ciljano oglašavate prema točno određenoj publici. Rezultat: dolaze Vam klijenti koji traže upravo ono što vi nudite! Osim toga, svi rezultati su mjerljivi i konkretni. Glavna prednost Google oglašavanja je analitika, koja Vam omogućuje da se bolje upoznate s korisnicima Vaše web stranice. Neovisno o tome kakvom vrstom posla se bavite, to može biti od velike važnosti. Koraci kod usluge Google oglašavanja su sljedeći: sastanak preko Google Meet-a, prognoza kampanje, izrada kampanje za oglašavanje, vođenje kampanje, praćenje analitike i prilagodba kampanje.
Izradit ćemo Vam Google pretraživačku kampanju koja će dovoditi ciljnu publiku na Vaše web stranice. Trudit ćemo se istaknuti po čemu ste drukčiji i bolji od konkurencije. Osim toga, pružit ćemo sve ključne informacije kako bismo potaknuli interes kupaca za Vašim proizvodima ili uslugama. Google oglašavanje ide “ruku pod ruku” s optimizacijom za tražilice. U kombinaciji ove dvije usluge daju najbolje rezultate. Saznajte više o našoj usluzi optimizacije za tražilice.

http://e-com.hr/usluge/usluge-google-oglasavanja/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI