OCIJENI

Fast food parpirnata ambalaža

0 pregleda/dan | Objavljeno: 27.04.2024. 05:56

Papirnata ambalaža za hranu oduvijek je zauzimala posebno mjesto u svijesti kupaca. Svojom kvalitetom i prirodnom pojavom, primamljivo se nameće kao vodeća ambalaža u pakiranju i prijenosu hrane. Zato smo i veliku pažnju priklonili kolekciji fast food ambalaže i ponosom predstavili nekolicinu veličanstvenih te time dali smisao u pakiranju Vaših jedinstvenih proizvoda.

Uporabom kvalitetnog recikliranog eko KRAFT i Bristol papira, pridonijeli smo iznimnoj čvrstoći i flekisibilnosti kao i ekološkoj osvještenosti. Vanjska površina Bristol ambalaže dvostruko je prevučena sjajnom folijom te smo na taj način ostvarili željeni sjajni efekt za lako brisanje i prihvat pakiranja. Ambalaža sa KRAFT papirom dominira sa prirodnom bojom eko papira izvana dok je iznutra brižno laminirana kako bi čuvala sadržaj pakiranja.

Na svu papirnatu ambalažu moguć je dodatni tisak po Vašoj želji kao i potpuno novo stvaranje posuda ili modificiranje postojećih uz uvjete minimalnih količina za narudžbu.

Najnovijim certifikatima zdravstvenih normi brižno smo osigurali siguran kontakt sa hranom.

Papirnata ambalaža Ambalaže IN obuhvaća široki asortiman za fast food: Hamburger boxove, različite dimenzije pomfrit kutija sa ili bez posudica za umak, plitice različitih dimenzija, ambalažu za tortilje.

Od običnih do elegantnih posuda, naš asortiman papirnate ambalaže pruža manifestaciju ugođaja koji tražite. Papirna ambalaža za fast food AMBALAŽE IN je stvorena da budi emocije svojim dizajnom jer sve što brižno čuva je… Jednostavno Najbolje.

www.ambalazain.com/papirnata-ambalaza-fast-food/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI