OCIJENI

Kupolaste tende

2 pregleda/dan | Objavljeno: 23.04.2024. 10:06

Kupolasta tenda izvrsno je rješenje za obranu od sunca ili kiše u prostorima u kojima nije potreban veliki izbačaj poput ulaza u objekte, dućane, kafiće. Vrlo praktično rješenje za isticanje reklame lokala, dućana idr.

Ovisno o željama kupca može biti okrugla ili četvrtasta.

Građene su od čvrste aluminijske konstrukcije, bijelo plastificirane, te od profesionalnog tendaškog platna, koje je vodootporno i vodonepropusno, visokoimpregnirano, te s dodatnim premazom protiv UV zračenja.

Uz tende dolazi i pripadajući dodatni asortiman, poput kurble (ručno upravljanje), automatski daljinski i senzori za vjetar, sunce, te mogućnost tiska na platno. Konstrukcija se također može plastificirati u željenu boju.

Važno je naglasiti da nudimo kompletnu uslugu savjetovanja i montaže, te da imamo mogućnost dostave na sve lokacije unutar Republike Hrvatske, te su rokovi za dostavu i isporuku relativno brzi.

https://suman-interijerstvo.hr/tende/kupolaste-tende/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI