OCIJENI
popust 20%

Za toplinu vašeg doma još povoljniji laminat EGGER

Akcija je završila

2 pregleda/dan | Objavljeno: 24.04.2024. 00:00

Nezamjenjiv ugođaj topline i udobnosti koju želite za svoj dom jednostavno i lako ostvarite ugradnjom laminata. Konkurirajući drvenim parketima laminat se pokazao kao jeftnije, brže i praktičnije rješenje za vaše podove, ne umanjujući dekorativnost i funkcionalnost. Laminati postaju sve kvalitetniji, a njihovi dezeni pobjeđuju parket. Danas na tržištu možete pronaći toliko različitih dezena laminata da mogu zadovoljiti različite ukuse, očekivanja i osobnosti, a svaki prostor ispuniti jedinstvenim šarmom.

Osim dekorative, između ostalog, laminate krasi i – jednostavnost! Koliko je ugradnja laminata jednostavna govori činjenica da u jednom danu možete završiti jedan stambeni prostor, a nebrojeni “uradi sam” video klipovi vam u tome mogu pomoći. Takav posao vam može biti i mogućnost kvalitetnog druženja sa ukućanima, partnerima ili prijateljima. Posao može biti i zabava.

Već danas donesite odluku za laminat i krenite u realizaciju. Do kraja dana već može biti u vašoj sobi.

A zašto je SADA najbolji trenutak za to? Jer vam nudimo najkvalitetniji EGGER laminat po nikad povoljnijim cijenama. Dodatno smo snizili cijene na postojeću količinu, a vama osigurali priliku za kvalitetnu investiciju i uštedu. Cjelokupni Egger program pogledajte na linku. Po cijeni već od 9,10€/m2 pretvorite kuću u topli dom.

Kvaliteta nikada nije bila dostupnija – ali samo do isteka zaliha ⏳.

Provjerite u svim našim poslovnicama! Čekamo vas.

Vaša Izolirka

http://www.izolirka.hr/?s=egger&post_type=product&dgwt_wcas=1

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI