Samo njegovane ruke su lijepe ruke

Objavljeno: 31.10.2018. 14:48

Zbog užurbanog načina života i velike količine stresa, mnoge žene stvorile su groznu naviku, grizenje noktiju. Naravno, svima je jasno kako su uredni i njegovani nokti, ogledalo svake žene i upravo zbog toga vrlo je važno održavati redovitu higijenu i brigu oko nokti. Lijepo oblikovani nokti, uredni s lakom ili bez, zasigurno će otvoriti vrata, kako u poslovnom tako i u privatnom svijetu.

Često se s problemom grizenje noktiju susreću tinejdžerice koju su tek ušle u pubertet i smatraju kako je cijeli svijet protiv njih. Kako bi brzo spriječili tu groznu naviku, uputite se u ljekarne gdje je moguće kupiti lak protiv griženja nokti. To je bezbojan lok neugodnog mirisa i okusa stoga prvi put kad zagrizete nokat, više nećete ni pomisliti ponovno. Jedini problem je redovito se natjerati lakirati nokte s tim, ali ako se želite riješiti te grozne navike vjerujemo da ćete biti uporni.

Nažalost, mnogi to čine automatski i nesvjesno. Ispod noktiju se kriju različite bakterije, poput salmonele i E. coli, koje se kod osoba koje grizu nokte mogu lako unijeti u organizam. Uzroci takve potrebe variraju od osobe do osobe. Potrebno je osvijestiti osobu o mogućim problemima koje griženje nokti može donijeti. Upravo zbog toga potrebno je problem riješiti što prije. Jedan od drugih mogućih rješenja svakako je i urediti nokte, staviti gel i riješiti se loše navike.Za njegovane i uredne nokte ne treba previše vremena ni novaca stoga nemojte tražiti ispriku. Pružite sebi i svojim noktima njegu kakvu zaslužujete. Prinčeva 1 je tvrtka koja se nalazi u Šibeniku i pruža usluge njegu ruku i stopala. Ove godine slavi 20 godina postojanja što dovoljno govori o samoj kvalitete usluge koju pružaju. Kako i sama vlasnica kaže “Dugogodišnjim radom stekli smo mnogobrojne klijente koji su nam ukazali svoje povjerenje i prepustili se našim profesionalnim rukama. Pri pružanju usluga koristimo samo kvalitetne materijale i preparate. Konstantnim edukacijama unapređujemo svoje znanje i tehniku.”