Adresa: Ulica Slavka Nikolića 34
51500 Krk
Telefon:
051 401 653 051 401 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.krkdent.com

Radno vrijeme

:
pon, sri: 15-20 uto, čet, pet: 9-14
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Ključne riječi: prevencija - restorativna prevencija - restorativna stomatologija - endodoncija - fiksna protetika - mobilna protetika - paradontologija - oralna kirurgija - implantologija - estetska stomatologija - dječja stomatologija
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Karolina Magašić Panjako, doktor dentalne medicine

Rođena u Rijeci 29. 5. 1973. godine, gdje pohađa osnovnu i srednju školu. Diplomirala 1998. godine na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Nakon završenog stažiranja u općim i specijalističkim ordinacijama, upisuje poslijediplomski studij biomedicine i zdravstva u Zagrebu, polje stomatologije, magistrira na temi "Određivanje razine TNF-αcitokina u periapeksnom eksudatu". Zaposlena u privatnoj stomatološkoj ordinaciji u Rijeci od 1999. godine. U Krku 2012. godine otvara vlastitu privatnu praksu. Redovna stručna usavršavanja omogućuju joj praćenje novih trendova u stomatologiji i njihovo primjenjivanje u svakodnevnoj praksi. Aktivno se služi talijanskim i engleskim jezikom.

Za sve one koji su udaljeni od Krka, postoji mogućnost slanja rendgenske panoramske slike e-mailom ili poštom. Poželjno je uz snimku dodati opis željenih promjena vezanih  uz svoje zube te kontakt na koji ćemo vam odgovoriti kad izradimo plan terapije s troškovnikom. Odgovara li vam naša ponuda, možemo se dogovoriti za prvi besplatan pregled te započeti s terapijom. Ukoliko smještaj ne organizirate sami, možemo vam olakšati pronalaženje smještaja u sobama ili apartmanima grada Krka. Tako možete spojiti korisno s ugodnim te uživati u ljepotama otoka Krka.

Vršimo upise pacijenata preko HZZO-a.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 401 653 051 401 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.