Kreditno poslovanje

Objavljeno: 12.12.2017. 15:21

U vremenu loše financijske situacije, a i globalne krize rijetki su oni koji si mogu ušteđevinom priuštiti prijeko potrebne stvari poput stambenog objekta, auta ili nečeg trećeg. U tom trenutku odlazite u potragu za kreditom.

Tvrtka Nitor grupa d.o.o. dobivanjem licence Ministarstva financija za kreditno posredovanje,  u Hrvatskoj je već prepoznata kao pouzdana financijska institucija koja pruža najbolju moguću uslugu kreditnog posredovanja te savjetovanja fizičkih i pravnih osoba. Radimo na području cijele Republike Hrvatske, surađujemo s više od 20 banaka, naše povjerenje steklo je više od  30.000 klijenata.

Zašto je važno posredovanje prilikom dobivanja kredita?
  • Različite metode i savjeti mogu vam pomoći da usvojite znanja  koja su vam potrebna kako biste sa svojim novcem učinili maksimalno moguće.
  • Jasno definiranje sadašnje situaciju i budućih ciljeve
  • Postavljanje jasne misije i vizije
  • Suočavanje s vlastitom financijskom stvarnošću
  • Kreiranje u realizaciju zamišljenoga

 
U trenucima kada mislite da nema izlaza i da jednostavno trebate čarobni štapić kako bi organizirali svoje financijske mogućnosti obratite se onima koji imaju iskustvo i znanje upravo za upravljanje financijama.

Nitor grupa nudi Vam besplatno financijsko savjetovanje, brzi izračun kreditne sposobnosti, pomoć pri sakupljanju dokumentacije, dostupnost i izvan radnog vremena te isplatu kredita prema mjestu stanovanja. U suradnji s bankama  nudimo  vam izračun kreditne sposobnosti i savjetovanje kako i gdje dobiti kredit bez obzira na  trenutne financijske probleme.

Brzo i jednostavno zatvorite nepovoljne kredite, minuse i kartice. Uz Nitor grupu d.o.o.,objedinite sve svoje obaveze u jednu povoljniju ratu kredita po Vašoj mjeri.