Upišite se u autoškolu

Objavljeno: 7.1.2019. 9:58

Kao djeca, svi smo imali svoje najdraže igračke, a to često nisu bile nikakve skupe stvari, nego objekt koji je najviše raspirivao našu dječju maštu, trenutni interes i zanimaciju ili ipak predmet za koji smo se vezali iz nekog nama neznanog razloga. Nije pravilo, ali dječaci su upravo ti čiji svijet okupiraju automobili, motori ili naravno, nogometni duh pa od ranih dana razvijaju interes u tome smjeru.

Automobile vrte oko malog prsta, ali kad dođe pitanje ulaska u njih, posebno na mjesto vozača, otvara se novo područje učenja i naravno, neophodna potreba za vozačkom dozvolom koju podjednako trebaju i muškarci i žene.

Najčešće se i prije same punoljetnosti već kreće u pohod na vozačku dozvolu, ali osim prolaska liječničkog testiranja, krajnje dobne granice u pravilu nema. To svakodnevno prijevozno sredstvo s nove pozicije – vozačkog sjedala, postaje zanimljivo i novo iskustvo za koje je u početku potrebno puno razmišljanja i prostorne orijentacije, ali s vremenom prelazi u automatiziranu i naučenu akciju pa se u skorašnje vrijeme nađete kako nervozno trubite autoškoli ispred vas zaboravljajući kako ste do jednom i vi čvrsto držali ruke na upravljaču, a nogu uvijek na kočnici.

Iako se često zaborave dojmovi početnog upravljanja vozilom, sigurnost i savjesnost je ono što je potrebno trajno razviti i održati. Sva teorijska znanja i praktično iskustvo vožnje čine uspješno kretanje cestama pazeći na pješake i ostala vozila u prometu. Autoškola „Miroslav Zemljak“ pažljivo spaja oba dijela u jedno cjelovito znanje, kombinirajući kvalitetna predavanja i vrhunske instruktore koji znaju dobrom komunikacijom prenijeti svoje znanje i iskustvo o kretanju u prometu za sve kategorije vozila.Kao i s mnogo stvari u životu, ponekad je teško pronaći pravi trenutak za upis autoškole, a zatim naravno i sam odabir iste za pohađanje. Autoškola Zemljak otvorena je za kreiranje vaše uspješne i ugodne vozačke „karijere“ svakim radnim danom od 8-19h za upis u razne kategorije. Stručni tim već dugo poznate autoškole kontinuirano prati najnovije trendove i vodi brigu o visokom standardu tehničko - tehnološke opremljenosti kako bi zadovoljili zadane kriterije, ali i ono najvažnije, stvorili znanja svim novim sudionicima u prometu jer kad-tad ćemo se sresti na cesti i nadamo se veselo si „potrubiti“.