Adresa: I. Kozari put III. odvojak 5
10000, Zagreb
Mobitel:
091 4555 549 091 4555 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.makedonske-delicije.com/

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Web shop, internet prodaja
Delikatese, specijalizirana trgovina hranom, ethnic food
Ključne riječi: makedonske delicije - izvorna makedonska hrana - ajvar - vino - greenfood - organski proizvodi - veganski proizvodi - pelagonia - mastika - kočanska riža - bovin vina - tikveš vina - chateau kamnik vina - poklon paketi - zdrava hrana
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu MAKEDONSKE DELICIJE.

U našoj širokoj ponudi možete pronaći izvornu makedonsku gurmansku, organsku, bezglutensku te vegansku hranu, vrhunska i nagrađivana vina i žestoka pića.

Makedonija je zemlja poznata po izobilju sunca i pogodne klime, te isto tako u svijetu poznata po vrhunskom, kvalitetnom vinu i hrani.

Po vlastitom nahođenju u Makedonske delicije uvrstili smo najbolje, najkvalitetenije i najfinije proizvode u što se možete i sami uvjeriti.

Na našoj internet stranici možete pronaći izvorne proizvode koji zorno predstavljaju Makedoniju, a ujedno su izuzetne kvalitete i bogatog okusa.

Sve detaljnije o našim proizvodima pogledajte na našoj web stranici gdje možete naručiti.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 4555 549 091 4555 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.