Adresa: Žitnjak 15 B
10000, Zagreb
Mobitel:
091 5052 463 091 5052 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.taban.eu
http://www.facebook.com/taban.balans/

Radno vrijeme

:
pon, sri, čet: 15-22h uto-pet: 9-12h, 17-22h sub: 9-12h
Djelatnosti: Pedikura, manikura
Masaža
Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Ključne riječi: vježbe - masaže - fizioterapeut - njega tijela - dubinska mikromasaža - elektrostimulacija mišića - pedikura - B/S špange Žitnjak - centar zdravlja i ljepote Žitnjak
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka ZAG ORA Trgovačko d.o.o. iz Zagreba sa sjedištem na adresi Žitnjak 14 djeluje od 1990. g. Svoje poslovanje odlučuje mijenjati 2014. g. proširivši svoje djelatnosti na područje medicine i zdravog življenja te krajem listopada 2014. g. otvara Centar zdravlja i ljepote Taban koji započinje sa svojim radom 02. 02. 2015.g.

Centar Taban djeluje na lokaciji Žitnjak 15B u novouređenom poslovnom prostoru na 50-ak m2 u kojem su smješteni: čekaonica-garderoba, soba za manikuru i pedikuru, dvorana za vježbanje, soba za masažu, kupaonica.

Prilikom dolaska dočekat će Vas ljubazno osoblje i pokazati gdje možete i na koji način odložiti svoje stvari.

Dvorana za vježbanje može smjestiti 5-7 polaznika što omogućuje individualizirani pristup radu u grupi.

Za Vas smo opremili i kupaonicu kako biste poslije napornog poslovnog dana na putu prema kući iskoristiti svaki trenutak i ipak navratili kod nas na odabranu uslugu. Kod nas se možete istuširati kako biste se pripremili za masažu ili neku drugu uslugu.

Ugodan ambijent i atmosfera opustit će Vas te ćete s olakšanjem pristupiti vježbi, ili se opustiti uz relaksirajuću masažu, ili pak dati svojim rukama i/ili nogama poseban tretman.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte ns putem telefona i posjetite našu internet stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 5052 463 091 5052 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.