Adresa: Slavonska avenija 20/h
10000, Zagreb
Telefon:
01 2455 706 01 2455 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 8 - 16
Djelatnosti: Elektronika - proizvodnja, prodaja i servis
Alarmni sustavi, video nadzor
Ključne riječi: tehnička zaštita - video nadzor - zaštita perimetra - protuprovala - kontrola pristupa - video kamera - Geovision - Teleste - DSC - Forteza -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu TELTRONIC

Kao specijalizirana tvrtka na području tehničke zaštite, telekomunikacija, informatike i elektroinstalacija pružamo usluge projektiranja, izvođenja i održavanja, te prodaju opreme.

Ističemo rješenja za sustave video nadzora i daljinskog nadzora Uz standardna rješenja i komponente, nudimo nova rješenja za digitalnu obradu i prijenos slike putem ADSL, LAN-a, WI-FI-a iz udaljenih lokacija u nadzorno – kontrolno mjesto u tvrtki ili dojavni centar zaštitarske tvrtke.

Glavne odrednice našeg nastupa su visoka profesionalna usluga, iskustvo u korištenju optimalnih tehničkih rješenja u skladu s najnovijim tehnološkim dostignućima, pouzdanost i prilagodljivost potrebama korisnika.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem telefona.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2455 706 01 2455 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.