Adresa: 1. Resnik 6
10000 ZAGREB
Telefon:
01 2946 408 01 2946 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.pgp-puh.hr/index.php?id=1
http://www.facebook.com/Pgp-Puh-dostava-plina-291120874379268/
Djelatnosti: Auspuh, Auto staklo, Auto plin
Ključne riječi: prodaja plinskih boca kućanstvima i pravnim subjektima - LPG - distribucija autoplina kao pogonskog goriva - plinskie boce za ugostiteljstvo, industriju i viličare
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

PGP-PUH d.o.o. je tvrtka koja više od 15 godina uspješno vrši uslugu prodaje i dostave propan – butan plina za kućanstva i poslovne korisnike na području grada Zagreba i okolice.

Naša temeljna djelatnost je distribucija ukapljenog naftnog plina (UNP):

  • prodaja plinskih boca kućanstvima i pravnim subjektima
  • distribucija autoplina kao pogonskog goriva

Naša garancija je profesionalnost i kvalitetna usluga dostave plina u najkraćem vremenskom roku uz besplatnu montažu, provjeru instalacija i izmjenu gumice.

Također, vršimo i prodaju plina za poslovne korisnike, ugostiteljske objekte i trgovine uz besplatno ustupanje ambalaže ( revers ) i prijevoz na području grada Zagreba i okolice.

Osnivači smo PPU-a  ( PLINSKE POSLOVNE UDRUGE ) koja danas broji 9 članica (tvrtki) koje posluju na području Hrvatske i Slovenije. Udruga je omogućila svim članicama da unaprijede poslovanje i postignu odlične poslovne rezultate svaka na svom području djelovanja.

     VIZIJA

Naš glavni cilj je zadovoljan KUPAC!

Veliku pažnju posvećujemo postojećim ali i svim potencijalnim klijentima.

Svkodnevno provjeravamo zadovoljstvo klijenata pruženom uslugom. Briga o kupcu naš je zadatak!

Za sve detaljnije informacije kontaktirajte nas putem telefona i posjetite našu web stranicu.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 2946 408 01 2946 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.