Vrhunski sustav GeoMax Zoom90 i Zenith 35 PRO TAG

Objavljeno: 8.1.2019. 15:11

Napokon ste odlučili olakšati si život i uložiti u novi robotsku stanicu. Ako ste do sada koristili Topcon, Trimble ili Leicu, s GeoMax Zoom90 ćete se oduševiti. GeoMax Zoom90 je vrhunski one-man sustav s 20% više automatiziranosti, produženim mjerenjem bez prizme, STReAM 360 i accXess™ tehnologijom te Windows CE slobodnim povezivanjem. Vrijeme opažanja je drastično smanjeno, a performansi i preciznost su poboljšani do maksimuma.

Zahvaljujući istoj tvrtki Hexagon Geosystems, Leica TS15 i GeoMax Zoom90 su isti instrumenti, jedina im je razlika softver i kontroler, dok je hardver potpuno isti. Što se tiče softvera, izbor je vaš. Zoom90 koristi operativni sustav Windows CE koji omogućuje pokretanje različitih terenskih programa, nudeći vam slobodu odabira softvera koji najbolje odgovara vašim potrebama. Cijeli VGA zaslon u boji, koji je osjetljiv na dodir također će vam pružiti vrhunske performanse i punu grafičku sposobnost.
Robotska stanica GeoMax Zoom90 sadrži STReAM360 (Scout, TRack i AiM), koji se sastoji od tri važne komponente koje će osigurati da se vaš instrument ne izgubi u organiziranom kaosu gradilišta. Ako se krećete brzinom od 90 km/h, 100 m od instrumenta, Zoom90 će vas i dalje moći pratiti zbog hibridnog pogona X-Motion. Uz accXess™ EDM tehnologiju omogućuje mjerenja na prizmu i do 1000 m. Učinkovita pomoć NavLight™ uštedjet će vaše vrijeme prilikom poravnavanja uz crveno i žuto svjetlo. Kako biste sve zabilježene podatke pohranili, možete upotrijebiti dodatnu unutarnju memoriju Zoom90 od 1GB, prijenosnu SD karticu ili USB stick pomoću plug and play tehnologije. Osim toga, podatke možete također slati i primati putem bluetootha. GeoMax Zoom90 je napravljen da izdrži najzahtjevnije uvjete. Dizajniran je i testiran na otpornost od prašine te je potpuno zaštićen od mlazova vode.


Sigurno vam se dogodilo da niste mogli snimiti kanal ili rub zgrade zbog parkiranog automobila. Kako bismo vam olakšali i takve situacije, preporučujemo vam GeoMax Zenith35 PRO TAG štap za snimanje. Zenith35 PRO TAG može se nagnuti i do 30° te vas upozorava ako ste izvan definirane točnosti centriranja i pohranjuje kvalitetna mjerenja. Sadrži 555 kanala, više frekvencija i konstelacija, te je spreman za sve današnje i buduće GNSS sustave, uključujući Galileo i Beidou. Neovisno o lokaciji može se povezati s bilo kojim uređajem spojenim na internet, te preko bluetooth veze.

Vrhunski „ONE-MAN“ sustav, GeoMax Zoom90 i Zenith35 PRO TAG možete pronaći u trgovini GiB PRO na zagrebačkoj adresi, Zavrtnica 3. Kvalitetno i profesionalno osoblje informirat će vas o svim geodetskim instrumentima i opremama koje nude u svom asortimanu. Osim toga u GiB PRO možete obaviti usluge servisiranja i održavanja svih vrsta geodetskih instrumenata i opreme po izrazito pristupačnim cijenama.