Bebina koža

Objavljeno: 29.10.2018. 16:48

Oduvijek je poznata izreka mekano je kao bebina koža. Zašto? Koža male bebe zaista je mekana. Iako je mekana, samim time je i puno ranjivija od kože odraslih. Zbog toga je potrebno naći preparate koji mogu adekvatno zaštititi bebinu kožu.

Jedan od preprata koji svakako trebate imati za svoju kućnu upotrebu je alpska termalna voda za bebe. Uriage Bebe je prva dermokozmetička linija na bazi alpske termalne vode za njegu beba od prvog dana života. Bazirana na alpskoj termalnoj vodi Uriage koja je bakteriološki čista, prirodno izotonična i bogata oligoelementima, njeguje i štiti najosjetljiviju kožu i sluznicu beba i djece. Proizvodi Uriage bebe nastali su u suradnji s dermatolozima i pedijatrima te su hipoalergeni, nekomedogeni i dokazano učinkoviti kroz klinička ispitivanja.Nježne teksture prilagođene najosjetljivijoj koži.

Dermatološka linija za bebe Uriage za higijenu i njegu, najnježnije i najosjetljivije kože novorođenčadi i beba, pružit će vašem djetetu ugodu i sigurnost visokom kvalitetom proizvoda bez suvišnih štetnih tvari, bez sapuna, bez alkohola, parabena i fenoksietanola. Uriage termalna voda, hranjivi biljni Illipe maslac, shea maslac te aloe vera i ekstrakt različka umirit će kožu, ojačat će kožnu barijeru i ublažiti  i spriječiti upale. Nježan miris za bebe “dou dou” ne izaziva alergije i hipoalergen je.

Zašto Alpska termalna voda Uriage?
  • Potiče zacjeljivanje
  • Umiruje i djeluje protuupalno
  • Hidratizira
  • Djeluje protiv slobodnih radikala
  • Djeluje filmogeno
  • Jača kožnu barijeru
  • Smanjuje adheziju i virulenciju bakterija
  • Štiti od oštećenja izazvanih uv zrakama

Uriage BEBE u pedijatriji se primjenjuje za pelenski osip, atopijski dermatitis, perioralni dermatitis, tjemenicu, umiruje iritaciju i crvenilo. Formasana shop je brand tvrtke Mediforma koja je osnovana je 2005. godine, bavi se zastupanjem i distribucijom dermokozmetičkih proizvoda, dodataka prehrani i medicinskih proizvoda,  2015. godine osnivamo Mediforma d.o.o. zastupništvo Zagreb.