Adresa: Ulica grada Vukovara 284/I
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 4579 157 01 4579 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.endokrinologija-jelcic.com/

Radno vrijeme

:
Pon , petak: 8:30 – 16:30 Uto, sri , četvrtak: 8:30 – 12:30 i 14:30 – 18:30 i po dogovoru
Djelatnosti: Interna medicina i dijagnostika
Zdravo mršavljenje, nutricionizam
Estetska medicina
Ključne riječi: endokrinolog, endokrinologija, mršavljenje, škola mršavljenja, liječenje debljine, štitnjača,hipertireoza, hipotireoza, Hashimoto, dijabetes, dlakavost, ćelavost, akne, policistični jajnici, neplodnost, osteoporoza, cijena, cjenik
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

DOBRODOŠLI U ENDOKRINOLOŠKU ORDINACIJU DR. JOZE JELČIĆA

U ordinaciji nudimo kompletnu endokrinološku dijagnostičku obradu i liječimo sve metaboličke i endokrinološke bolesti, uz partnerski odnos i uvažavanje potreba naših pacijenata.

Posebna prednost ordinacije je liječenje debljine jedinstvenom metodom razvijanom tijekom niza godina liječenja i vođenja Referentnog centra za debljinu.

Ova metoda daje izvrsne dugotrajne rezultate u liječenju debljine:
značajno nižu tjelesnu težinu koja se održava kroz dugi niz godina u većine pacijenata uz poboljšanje kvalitete života.

Cilj liječenja je postići trajne promjene nezdravih navika i pretvoriti ih u zdrave, na ugodan način prilagođen svakom pojedincu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4579 157 01 4579 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.