Adresa: Meštrovićev trg 16
10000 Zagreb
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
01 6646 544 01 6646 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.stomatoloska-dijagnostika.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 10-18

Pauza 14.00-14: 30
Djelatnosti: Radiologija – RTG, CT, MR, mamografija
Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Ključne riječi: zubni rendgen-zubni rentgen - dentalni rentgen - digitalni rentgen - digitalno snimanje zuba - novi zagreb - digitalni rentgen novi zagreb - stomatološka dijagnostika - digitalni ortopan - ccd tehnologija - zubni rentgen zapruđe - ortopan- snimanje zubi- snimanje zubiju
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

STOMATOLOŠKA DIJAGNOSTIKA privatni je zubni rendgen koji djeluje od 2000.g na lokaciji Meštovičev trg 16. Dom zdravlja Zapruđe.
 
Djelatnici STOMATOLOŠKE DIJAGNOSTIKE prate sve svjetske trendove u radiologiji i uz dodatno stručno usavršavanje u stalnom su tijeku sa svjetskim trendovima u dentalnoj radiologiji.

Pri radu sa pacijentima posebno pazimo na individualni pristup, te stoga svakom slučaju pristupamo sa puno pažnje s obzirom na želje i mogućnosti klijenat
Takav pristup omogućava nam da svakog našeg pacijenta promatramo prvenstveno kao osobu koja želi unaprijediti svoje zdravlje i svoj osmijeh, što je temelj za samopouzdanje kao preduvjet za bolji privatni i profesionalni život.


Dijagnostika je opremljena s najnovijim uređajima koji su među tri najbolja na svijetu, PLANMECA PROMAX ortopan i PLANMECA PROX.
Ortopan (panoramska snimka) najčešća je snimka koja reproducira cjelokupnu maksilofacijalnu regiju, uključujući i temporomandibularne zglobove (TMZ).

 
70% MANJE ZRAČENJA
NEMA ČEKANJA, SLIKE SU GOTOVE ODMAH

TAKOĐER PREMA ZAHTJEVU SNIMKE MOŽEMO DODATNO DOSTAVITI I PUTEM E-MAILA

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 6646 544 01 6646 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.