Adresa: VRBIK III. 13
10000
Mobitel:
098 9347 532 098 9347 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.lotus-tattoo.eu
http://facebook.com/tattoo.studio.lotus/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-19h sub: 9-15h
Djelatnosti: Tatoo i piercing
Ključne riječi: tetoviranje - tattoo - custom tetoviranje - prepravci tetovaža - tetovaža - tattoo studio
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Lotus studio za tetoviranje smješten je u mirnom dijelu grada Zagreba - u Vrbiku u naselju Trnje.

Salon je otvorenog tipa, te je moguće doći bez najave i dogovoriti termin i detalje oko tetoviranja ili osobno vidjeti proces tetoviranja (ukoliko se ne radi o intimnoj tetovaži).

Radimo sve stilove tetoviranja, a preferiramo unikatne tetovaže koje izrađujemo prema vašoj ideji te ne držimo veliki broj kataloških dizajna.

Oprema za tetoviranje koja se koristi je vrhunske izvedbe, boje su provjerene te dolaze sa certifikatom o sastavu, bakteriološkoj i toksikološkoj sigurnosti, a studio je pod redovnim nadzorom sanitarne inspekcije i Hrvatskog Zavoda za Javno Zdravstvo.

Za sve informacije možete nam se obratiti putem obrasca na našoj web stranici ili e-maila i posjetite naš Facebook profil.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 9347 532 098 9347 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.