KREATIVNI POGON UNIKATNIH DAROVA I ARANŽMANA ZA SVE PRIGODE

Najljepši je osjećaj razveselit dragu nam osobu, ali svima su nam poznate muke pri odabiru dara. Hoće li mu/joj se svidjeti pitanje je koje nam barem stotinu puta prođe kroz glavu. No, u kreativnim umovima svijet ideja je nepresušan, a vašim darom iznenadit ćete se i vi sami.
Cvjećarna i poklon galerija Minnie nudi vam cijeli spektar cvjetnih aranžmana, unikatnih darova  i slatkih zalogaja koji će bez teksta ostaviti svakog u čije ruke dospiju.
                              
Ukoliko ste se odlučili za nakit, niste pogriješili.  Minnie kreativke  izrađuju nakit od vulkanske lave, češkog stakla i memorijske žice.
VULKANSKA LAVA je vatreni kamen i kao takav simbolizira snagu i plodnost. Nakit od vulkanske lave oblikovan je vatrom i ispunjen mjehurićima zraka te zato pluta na vodi. Ovaj nakit oduševit će svakog jer je poseban i neuobičajen.

ČEŠKO STAKLO sinonim je za vrhunski obrađeno staklo. Češka je poznata po vrlo kvalitetnim staklenim proizvodima, a neki od njih se mogu naći i u vašoj kutijici za nakit.

MEMORIJSKA ŽICA se radi od legure titana i nikla. Zove se još i pametna žica jer ima sposobnost ponašati se različito na jednoj temperaturi, a zatim se povratiti u svoj izvorni oblik. Ovo je također vrlo jedinstven dar koji će se dugo pamtiti.

Cvjećarna i poklon galerija Minnie ispunit će svaku vašu želju i učiniti Vaš dar i dan posebnima. Posjetite nas i na web stranici na kojoj možete vidjeti sve aranžmane rađene s puno inspiracije i pozitivne energije Minnie djelatnica.