Ne liječiti bolest, već čovjeka

Bez obzira na to koliko napredovala u nekoliko zadnjih stoljeća, suvremena ili klasična medicina i dalje ne uspijeva pronaći najefikasniji odgovor za liječenje nekih bolesti. Zbog toga se i nameće potreba za ispitivanjem metoda i putova suvremene medicine pa nije ni čudo kako smo sve češće svjedoci oživljavanja nekih zaboravljenih metoda za liječenje određenih bolest. Ono što se često navodi kao velika mana suvremene medicine jest to što su rascijepili čovjeka na dijelove. Upravo time se gubi esencijalna bit medicine, koja postoji još od vremena oca medicine Hipokrata koji i sam govori kako prije tijela treba liječiti dušu. Ipak današnja medicina doživjela je odmak od ove metode i umjesto kroz cjelinu pristupa ljudskom zdravlju kroz dijelove fizičkog tijela. 
                                                  
  
Čovjek je oduvijek bio povezan s prirodom i kozmosom jer te niti su utkane duboko u svakoga pojedinca. Stoga je iznimno važno promatrati čovjeka kao cjelinu, koji je i sam dio jedne velike cjeline koja funkcionira u određenom redu. Holizam je odgovor na pitanje kako promijeniti pristup jer promatra čovjeka izvan granica biologije, medicine, sociologije i psihologije u klasičnom smislu i sagledava čovjeka u širem kontekstu, sa svim njegovim dimenzijama. Čovjek se promatra i kao individua sa svojim osobitostima. Temelj holističkog pristupa zdravlju jest da je pacijent aktivni i ravnopravni sudionik u procesu liječenja. Pacijent je cjelina, tijela, uma i duha.
                                                           
Upravo ovakav pristup možete dobiti ako posjetite ordinaciju dr. Anatolija Komarova na adresi Vrbik 22, 10 000 Zagreb i dobijete uvid u cjelinu svog organizma. Revolucionarnim metodama elektropunkturne dijagnostike i energoinformacijske korekcije zdravlja čovjeka moguće je doći do suštine problema te ga uspješno otkloniti homeopatskim lijekovima. Ovu metodu liječenja utemeljio je ukrajinski liječnik dr. V.N. Sarčuk 1989. godine. Od tada metoda postiže vrhunske rezultate u liječenju najraznovrsnijih bolesti i poremećaja, od alergija i akutnih upala, do kroničnih, onkoloških, nasljednih, urođenih i brojnih drugih bolesti. Osnovni razlozi brzog priznavanja i uklapanja metode dr. Sarčuka u zdravstvo i njezine sve veće popularnosti jesu izuzetni rezultati koje je pokazala u liječenju pacijenata oboljelih uslijed eksplozije u Černobilu, te u liječenju kroničnih bolesti. Naime, nakon mjesec dana terapije količina radionuklida u tijelima ozračenih pacijenata smanjila se za čak 5-6 puta što je potvrđeno kliničkim ispitivanjima, a uspješnost u liječenju kroničnih bolesti iznosila je 70-80%, daleko više negoli bilo kojom drugom metodom.
                                                                                                 
Suština problema vidi se odmah pritiskom na bioaktivne točke na ruke i noge i na temelju testiranja stvara se homeopatski lijek koji će liječiti probleme. Riječ je o kompozitnom lijeku s 50 do 60 homeopatskih vibracija koje utječu na čitav organizam. Prednosti ovakve metode su maksimalno individualan pristup na principu kojeg se i kreira lijek idealan samo za vaš organizam, jer svaki je organizam jedinstvena jedinka. U svakom organizmu postoje mehanizmi samoizlječenja, a bolest je poremećaj u sposobnosti tijela da se samo izliječi. Kako bi se pokrenuli procesi samoizlječenja, homeopatija primjenjuje princip “slično se liječi sličnim”,  prema kojem ona ista tvar koja uzrokuje određenu bolest, u izuzetno malim količinama, može tu bolest i liječiti. To je posve različito od klasične, tzv. alopatske medicine, u kojoj se lijekovi bitno razlikuju od uzročnika bolesti. Ovim načinom potiče se prirodna snaga organizma, koji se čisti i nalazi samo žarište infekcije prilikom ispravne homeopatske terapije i terapije vibracijama.

Čitav organizam mora biti u harmoniji, stoga je bitno liječiti osobu kao cjelinu, a ne samu bolest. Obratite se liječniku kojem je vaše zdravlje na prvom mjestu i spoznajte sve prednosti metode dr. Sarčuka.