Adresa: Manterovčak 6
10000 Zagreb
Telefon:
099 3288 393 099 3288 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.tehno-sistem.hr
http://www.sigurnosni-sustavi.com
Djelatnosti: Telekomunikacijske usluge
Alarmni sustavi, video nadzor
Elektronika - proizvodnja, prodaja i servis
Ključne riječi: kompjuterske mreže, računalne mreže, optika, alarm, video nadzor, sigurnosni sustavi
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka TehnoSistem je osnovana 2014. godine. Bavimo se ugradnjom računalnih mreža, optikom, video nadzorom i alarmnim sustavima. U kratkom vremenu, stekli smo mnogo zadovoljnih klijenata među kojima su državne firme, privatne i strane firme.

Posjedujemo sav potreban alat i uređaje za posao kojim se bavimo. Uvoznici smo CAMWON video nadzornih sustava i GOLDEN SECURITY alarmnih sustava. 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
099 3288 393 099 3288 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.