Adresa: Ilica 431
10000, Zagreb
Telefon:
01 3498 100 01 3498 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.eit.hr

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Električar, Elektroinstalacije, Elektro servis
Elektroinstalacije, grijanje, ventilacija
Elektromaterijal, Elektromehanika
Ključne riječi: razvodni ormari - razvodne kutije - razdjelnici - gromobranska zaštita - elektroinstalacije - elektro distribucijski ormari - elektroinstalacijski atesti - zaštitni sistemi - energija sunca i energetska učinkovitost - rasvjeta - elektroinstalacije i sustavi zaštite od munje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli nastranicu EIT-ELEKTROINSTALACIJSKA TEHNIKA.

Poduzeće je osnovano krajem 1994. g. od kada je ekskluzivni zastupnik, uvoznik i distributer njemačkog proizvođača “GUSTAV HENSEL” GmbH & Co.KG, te time nastupa na tržištu Hrvatske i BiH kao produžena ruka proizvođača.

Do danas poduzeće surađuje s 15 europskih proizvođača elektrotehničkih proizvoda i kroz zastupanje i distribuciju na području tržišta jugoistočne Europe, te kroz djelatnost projektiranja, proizvodnje i izvedbe elektrotehničkih i elektroinstalacijskih sistema i postrojenja.

Poduzeće posluje u vlastitim proizvodnim i prodajnim prostorima ukupne korisne površine cca. 1000 kvadratnih metara.

Od 28.02.2009. posjedujemo certifikat ISO 9001:2008 kojim se potvrđuje da tvrtka primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u prodaji i proizvodnji proizvoda elektroinstalacijske tehnike i projektiranju elektroinstalacija.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3498 100 01 3498 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.