Zašto ne bi sve obavili na jednom mjestu?

Objavljeno: 9.1.2019. 12:46

Više ne morate više stvari o autu obavljati na više mjesta. Pronašli smo mjesto gdje mnogo toga možete obaviti na jednom mjestu. Od članstva u HAK-u, upisa u autoškolu do redovnog servisiranja Vašeg vozila. Auto klub Končar omogućava Vam sve to.

Članstvo u HAK-u omogućava Vam mnoge pogodnosti. A u Auto klubu Končar pogotovo.

Što sve nudimo?

  • Članarina za članstvo START iznosi 220 kn.
  • Područje pružanja usluga je teritorijalno područje Republike Hrvatske.
  • Članske pogodnosti i pomoć mogu se koristiti samo za uredno registrirana vozila.
  • Član snosi troškove koji nadmašuju navedene maksimalne iznose.
  • Besplatne usluge pomoći na cesti ukupnog iznosa do 2.000 kn (s PDV-om)

Člansku pogodnost Pomoć na cesti član može ostvariti višekratno tijekom članske godine, uz uvjet da je u trenutku nastanka potrebe za uslugom član upravljao vozilom ili se nalazio u vozilu, te je pozivom na jedinstveni broj 1987 zatražio pomoć na cesti i sačekao pružanje usluge. Jedna besplatna usluga prijevoza vozila u slučaju krađe ili prometne nezgode od mjesta nezgode do prebivališta člana ili do ovlaštene specijalizirane radionice, ukupno do najviše 3.000 kn (s PDV-om)

Člansku pogodnost Prijevoza vozila u slučaju prometne nezgode član može ostvariti jednom tijekom članske godine uz uvjet da je u trenutku nastanka potrebe za uslugom član upravljao vozilom ili se nalazio u vozilu, te je pozivom na jedinstveni broj 1987 zatražio prijevoz vozila i sačekao pružanje usluge.

Kontrolni pregled može se ostvariti tijekom članske godine na području Republike Hrvatske. Pogodnost obuhvaća jednu provjeru ispravnosti rada motora, i jednu kontrolu i podešavanje svjetala. Član također ima pravo jedan puta tijekom članske godine koristiti pogodnost demontaže i montaže guma te balansiranje kotača na vozilu. Uz sve navedeno, te uslugu autoškole, od nedavno imamo i novu uslugu auto-servisa.

Obavještavamo sve članove Auto kluba Končar kako smo u sklopu Auto kluba otvorili auto-servis uređen i opremljen na najsuvremeniji način. U sklopu servisa možete izvršiti pripremu  za tehnički pregled svog vozila kao i brze popravke i  kontrole ispravnosti vozila. Članovi Auto kluba ostvaruju popust od 30% na redovne cijene rada mehaničara. Posjetite nas na našoj adresi Dragutina Golika 83a u Zagrebu ili nas kontaktirajte na broj 01/3028-043.